IFA 2015: LG vine cu un senzor care transformă electrocasnicele vechi în gadgeturi smart IFA 2015: LG vine cu un senzor care transformă electrocasnicele vechi în gadgeturi smart
Sud-coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari producători de electronice din întreaga lume, va veni la IFA 2015 cu un device foarte... IFA 2015: LG vine cu un senzor care transformă electrocasnicele vechi în gadgeturi smart

Sud-coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari producători de electronice din întreaga lume, va veni la IFA 2015 cu un device foarte interesant și care îi poate scuti de cheltuieli foarte mari pe fanii gadgeturilor smart ce pot fi controlate de la distanță.

Compania a anunțat că va aduce la târgul de la Berlin, care începe pe 4 septembrie, senzorul SmartThinQ, care poate fi atașat electrocasnicelor vechi din casă pentru a le face smart-aware. Adică veți putea controla de la distanță chiar și clasica mașină de spălat care până acum trebuia verificată constant dacă și-a terminat programul de spălat.

Device-ul circular SmartThinQ poate fi atașat aparatelor electrocasnice existente, iar el simțte vibrațiile și temperatura pe care le comunică pe smartphone-urile utilizatorilor.

De exemplu, dacă senzorul este atașat mașinii de spălat (pe ușa acesteia, utilizatorul va știi când aceasta termină un ciclu de spălat, informația fiind trimisă de senzor către smartphone. Dacă senzorul este atașat pe frigider, vom ști când expiră anumite produse de pe rafturi, sau de câte ori se deschide ușa frigiderului când nu suntem acasă. Iar dacă veți conecta SmartThinQ de aparatul de aer condiționat sau de alte electrocasnice din casă, veți putea să le controlați de la distanță prin intermediul aplicației SmartThinQ.

Momentan, LG nu a precizat și prețul la care se va putea achiziționa acest device sau data de la care îl vom putea găsi în magazine, dar doritorii îl pot vedea în acțiune la IFA 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.