Ce legătură este între sport, Uber și Prigat? Aflați acum! Ce legătură este între sport, Uber și Prigat? Aflați acum!
  Prigat şi UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi, care parcurg o cursă contra cronometru și traversează orașul dintr-un colţ în... Ce legătură este între sport, Uber și Prigat? Aflați acum!

 

Prigat şi UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi, care parcurg o cursă contra cronometru și traversează orașul dintr-un colţ în altul pentru a duce la bun sfârşit provocările zilnice, oferindu-le o surpriză răcoritoare pentru zile pline de energie.

În perioada 26-30 august, cei care folosesc serviciul Uber se pot bucura de o sticlă de suc răcoritor Prigat. Noii utilizatori Uber beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei, dacă descarcă aplicaţia şi folosesc codul “ATLETIDEZICUZI”.

Pentru a beneficia de o primă cursă în mod gratuit, noii utilizatori Uber își pot instala aplicația urmând câțiva pași simpli:

  • Aplicația Uber poate fi descărcată pentru iOS, Android sau Windows Phone, dar și de pe get.uber.com.
  • Odată ce a fost descarcată aplicația, contul poate fi creat prin introducerea datelor personale, urmată de completarea codului promoțional ATLETIDEZICUZI.
  • Prima comandă UBER se poate face prin selectarea locului de pornire. Cursa va fi gratuită, în limita a 30 lei.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc.  Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015 serviciile Uber sunt accesibile şi în Romania, în oraşul Bucureşti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.