Oracle cumpără Maxymiser Oracle cumpără Maxymiser
Oracle Marketing Cloud își extinde influența pe piața cu cea mai puternică soluție din industrie pentru optimizarea experienței web și mobile a clienților. Gigantul... Oracle cumpără Maxymiser

Oracle Marketing Cloud își extinde influența pe piața cu cea mai puternică soluție din industrie pentru optimizarea experienței web și mobile a clienților.

Gigantul american a anunțat că a semnat un acord pentru achiziționarea Maxymiser, un furnizor de software bazat pe Cloud, care permite specialiștilor în marketing să testeze, să targeteze și să personalizeze ceea ce un client vede pe o pagină Web sau pe o aplicație mobilă, crescând substanțial interacțiunea cu clientul și veniturile. Cu sediul în New York, Maxymiser optimizează lunar experiența a peste 20 de miliarde de clienți, pentru branduri precum: Alianz, HSBC, Lufthansa, Tommy Hilfiger și Wyndham.

Oracle Marketing Cloud este deja platforma de software cu cea mai rapidă creștere pentru specialiștii în marketing la nivel global. Adăugarea lui Maxymiser la Oracle Marketing Cloud va întări cea mai cuprinzătoare soluție pentru administrarea de programe de marketing pe toate canalele digitale și pe toată durata ciclului de viață al consumatorului.

„Companiile caută din ce în ce mai mult metode inovatoare pentru a diferenția brandurile lor, crescând în același timp randamentul investițiilor și loialitatea bazată pe optimizarea experiențelor clienților”, a declarat Thomas Kurian, Președinte Product Development Oracle. „Împreună cu Maxymiser, Oracle Marketing Cloud permite companiilor să se oprească din ghicit și să înceapă să livreze ceea ce clienții își doresc pe toate canalele și dispozitivele digitale.”

„Misiunea noastră este de a ajuta companiile să folosească știința datelor pentru a testa sistematic, a descoperi și a prevedea ce își doresc clienții, dar și a livra experiențe unice, adaptate clientului”, a declarat Tim Brown, Chief Executive Officer Maxymiser. „Suntem incântați să ne alăturam Oracle și prin aceste capacitați să contribuim la extinderea Oracle Marketing Cloud.”

Maxymizer este o companie fondată în 2006, care are 400 de angajați ce se vor alătura Oracle. Compania a strâns până acum 15 milioane de dolari de la fondurile de capital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.