“Visuri la cheie”, la cel de-al doilea sezon “Visuri la cheie”, la cel de-al doilea sezon
Cel de-al doilea sezon Visuri la cheie se pregătește să înceapă! Show-ul care schimbă destinele românilor și aduce o rază de speranță oamenilor cu... “Visuri la cheie”, la cel de-al doilea sezon

Cel de-al doilea sezon Visuri la cheie se pregătește să înceapă! Show-ul care schimbă destinele românilor și aduce o rază de speranță oamenilor cu care viața nu a fost foarte darnică, începe la PRO TV, în această toamna.

După ce, în primul sezon Dragoș Bucur împreună cu echipa sa, formată din arhitecții Alina Vîlcu și Andrei Samoil și designerul de interior, Adela Pârvu, au făcut șapte familii fericite renovându-le complet locuințele și aducându-le zâmbetul pe buze, anul acesta ei și-au unit încă o dată forțele și au plecat prin țară pentru a ajuta familii nevoiașe. Nu doar casele acestora vor fi complet schimbate, ci și grădinile sau locurile de joaca pentru copii, care vor fi special amenajate pentru a reda bucurie și culoare.

Până în momentul de față, caravana Visuri la cheie a ajuns în mai multe locuri din România, iar echipa, împreună cu câteva sute de voluntari și constructori, a reușit deja să le facă viața mai frumoasă unor români. Călătoria continuă, iar proiectele de renovare în timp record sunt în plină desfășurare.

Dragos BucurExperți din diverse domenii s-au alăturat echipei formată din Dragoș, Alina, Adela și Andrei pentru a împlini dorințe și a aduce bucuria în casele românilor care sunt aflați într-o situație delicată. Începând din această toamnă, telespectatorii vor cunoaște câteva povești de viață surprinzătoare, vor vedea locuințe transformate complet, dar și destine pe cale să se schimbe.

Visuri la cheie ajută foarte mult oamenii și, astfel, sentimentul de tristețe pe care toți îl avem atunci când facem cunoștință cu o anumita familie, se transformă într-unul de bucurie, de satisfacție că am putut ajuta, că le-am redat zambetul și starea de bine. Totul este viu în această emisiune, iar lucrurile se întâmplă cu mult entuziasm și energie pozitivă. Suntem fericiți că putem schimba într-o oarecare măsură destinele unor oameni minunați, care merită asta din plin.”, a spus Dragoș Bucur.

Din toamnă, Dragoș Bucur și echipa sa de profesioniști vor prezenta românilor familii frumoase, pe care le vor ajuta să aibă un trai mai bun. Nu le vor oferi acestora doar o locuință complet renovată, ci o șansă la o viață mai bună.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.