Gadget Trends: Sony Mobile a lansat SmartBand 2. FOTO Gadget Trends: Sony Mobile a lansat SmartBand 2. FOTO
Sony Mobile anunță, astăzi, lansarea SmartBand 2, un sistem de tip life logger cu multisenzor, care îți oferă informații prețioase despre programul tău de... Gadget Trends: Sony Mobile a lansat SmartBand 2. FOTO

Sony Mobile anunță, astăzi, lansarea SmartBand 2, un sistem de tip life logger cu multisenzor, care îți oferă informații prețioase despre programul tău de fitness, despre cum să îți păstrezi starea de bine sau să-ți controlezi nivelul de stres.  

Am pornit de la dorința de a crea cel mai avansat și mai ușor de purtat dispozitiv de pe această piață –SmartBand 2, care are capacitatea de a genera și oferi informații relevante despre ritmul biologic, pentru utilizatorii Lifelog” a declarat Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. „Aceasta nu este numai o viziune asupra felului în care consumatorii pot învăța mai multe despre ei înșiși, ci și un mod de a-i ajuta să exploreze noi oportunități incitante, alături de un partener de durată

Inima, starea de bine și nivelul de stres

În cadrul aceleiași abordări modulare a factorului de formă specific SmartBand, accelerometrul și senzorul de măsurare a ritmului cardiac ale SmartBand 2 lucrează împreună pentru a vă monitoriza pulsul și ritmul cardiac, permițându-vă să vă calibrați programul de fitness, starea de bine și nivelul de stres, pe parcursul întregii zile.

SmartBand 2 monitorizează automat activitățile de tipul plimbărilor, sesiunilor de alergat sau altor tipuri de exerciții fizice, timp în care îți calculează ritmul cardiac din timpul fiecărei activități. Aplicația Sony Lifelog  te ajută să faci progrese, stimulându-te cu informații și comparații amuzante și oferindu-ți motivație și inspirație, totul personalizat pentru activitățile tale.

SmartBand 2 va fi disponibil în 60 de țări din întreaga lume, pentru aproximativ 119 EUR, începând din septembrie 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.