Colecția C&A Back To School 2015 intră în magazine Colecția C&A Back To School 2015 intră în magazine
Colecţia C&A Back to School 2015 oferă o selecţie de articole esenţiale pentru toamnă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Cu o varietate... Colecția C&A Back To School 2015 intră în magazine

Colecţia C&A Back to School 2015 oferă o selecţie de articole esenţiale pentru toamnă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. Cu o varietate de produse realizate sustenabil din materiale la o calitate ridicată, piesele cheie ale acestui sezon îi vor face pe cei mici să se simtă bine şi să arate bine, având totodată grijă de planetă.

Colecţia pentru fete (abundă de materialele fine şi modele funcţionale care îi încântă pe părinţi, în timp ce copii se simt bine şi arată bine. Imprimeurile florale şi cromatica inspirată de natură au stat la baza creării unor piese cheie precum jachetele bomber, cardiganele din tricot sau rochiţele casual.

Jachetele parka sau aviator, hanoracele tricotate si puloverele din bumbac le vor ţine de cald băieţilor (între 2 şi 14 ani) şi îi vor face să arate stylish în toate aventurile lor. Selecţia de piese din bumbac bio şi produsele din denim sustenabil vor fi pe placul lor, dar şi al planetei.

C&A Back to school

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.