Capa, accesoriul “must-have” al toamnei Capa, accesoriul “must-have” al toamnei
Capa, sal sau poncho, acest item vestimentar si-a impus suprematia in sezonul de toamna-iarna al anului trecut, iar de atunci nu vrea sa mai... Capa, accesoriul “must-have” al toamnei

Capa, sal sau poncho, acest item vestimentar si-a impus suprematia in sezonul de toamna-iarna al anului trecut, iar de atunci nu vrea sa mai “paraseasca” nici catwalk-urile, nici outfit-urile celebritatilor internationale.

Cum a redevenit piesa “hot” a sezonului rece? Tonul a fost dat de casa de moda britanica Burberry care, an de an, reinterpreteaza celebra capa din gabardina.

Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry) a ales ca material casmirul si lana scotiana, ca imprimeu clasicul check, iar ca inovatie serviciul monogramarea cu initialele persoanei care il poarta. Rezultatul a fost peste masura asteptarilor, capa devenind cel mai dezirabil accesoriu al momentului. Cara Delevingne, Sarah Jessica Parker, Suki Waterhouse, Malaika Firth, Rosie Huntington Whiteley, Olivia Palermo, Elena Paerminova, Alexa Chung au fost doar cateva dintre celebritatile care nu s-au mai putut desparti de aceasta piesa vestimentara irezistibila.

Inspirate din arhivele brand-ului, ce contin imagini cu activitati de relaxare ale sfarsitului de secol XIX, precum vanatoarea, ciclismul sau motociclismul, poncho-urile si capele au devenit populare pentru ca sunt calduroase si usor de purtat. In plus, nuantele autumnale si print-urile clasice le fac ideale pentru garderoba de tranzitie, de la sezonul cald la cel rece, cand diminetile si serile sunt racoroase.

In plus, sunt piese ideale pentru calatorii, fiind usor de impachetat si de asortat. Poarta-le cu rochii lungi si fluide de inspiratie boho, cu genti si botine cu franjuri, jeansi si tricouri relaxate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.