Când începe Vocea României! Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele Când începe Vocea României! Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele
PRO TV dă startul unui nou sezon incendiar al show-ului în care doar vocea contează vineri, 18 septembrie, de la 20:30. Dacă e vineri,... Când începe Vocea României! Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele

PRO TV dă startul unui nou sezon incendiar al show-ului în care doar vocea contează vineri, 18 septembrie, de la 20:30. Dacă e vineri, e Vocea României! Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar din septembrie va începe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea României!

În această vară, caravana Vocea României a căutat cele mai bune voci din țară, în cadrul preselecțiilor pentru sezonul cu numărul cinci. Timp de două luni, echipa PRO TV a călătorit mai mult de 3.100 de kilometri și a vizitat cinci orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, iar la preselecții au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor.

În etapa următoare, antrenorii și-au ocupat scaunele și au început audițiile pe nevăzute! Meniul muzical oferit de aspiranții la titlul de Vocea României a fost complet, cu melodii românești, hituri din repertoriul internațional, dar și alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea începând cu 18 septembrie, la PRO TV!

Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar acum sunt într-o perioadă intensivă de pregătiri și repetiții pentru etapa în care competiția vocilor se mută în ringul Vocea României. Pavel Bartoș, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenții, a fost alături de susținătorii lor și a liniștit spiritele de fiecare dată când lupta pentru o voce puternică a devenit mai crâncenă.

„Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari – se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel. Și, nu în ultimul rând, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar într-o altă eră. J Acum, lăsând gluma la o parte,  s-a străduit și el să fie într-o formă de zile mari. Nu vă spun despre cine este vorba, o să vă dați seama când începe Vocea României.”, spune Pavel despre noul sezon Vocea României.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.