Mio, versiune nouă a hărților pentru dispozitivele GPS Mio, versiune nouă a hărților pentru dispozitivele GPS
Mio Technology pune la dispoziția utilizatorilor o nouă versiune actualizată a hărților pentru echipamente GPS. Aceasta este disponibilă prin serviciul Lifetime Map Update (LMU),... Mio, versiune nouă a hărților pentru dispozitivele GPS

Mio Technology pune la dispoziția utilizatorilor o nouă versiune actualizată a hărților pentru echipamente GPS.

Aceasta este disponibilă prin serviciul Lifetime Map Update (LMU), prin care clienții pot actualiza gratuit hărțile, de până la 4 ori pe an, pe toată durata de viață a GPS-urilor.

Noua versiune include puncte de interes, străzi secundare, radarele fixe și camerele de supraveghere pentru aproape 225.000 de kilometri de drumuri din România.

“Prin noua actualizare a hărților, utilizatorii pot accesa aproape 30.000 de puncte de interes, cu aproape 2.000 mai multe decât la versiunea anterioară și beneficiază de o acoperire de aproape 225.000 de kilometri, cu aproape 1.000 de kilometri mai mult”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

În prezent, hărțile preinstalate pe GPS-urile Mio au o acoperire de 93% pentru drumurile principale din România și de 88% la nivel de orașe. Cât privește Europa, drumurile principale sunt acoperite în proporție de aproape 100%, iar la nivel de orașe acoperirea este de 80% (datele diferă de la o ţară la alta).

Compania Mio a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări.

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.