Mesopotamia își deschide cu 150.000 euro al 12-lea restaurant din România Mesopotamia își deschide cu 150.000 euro al 12-lea restaurant din România
Rețeaua de restaurante Mesopotamia, un brand românesc înființat în 2010 la Suceava, deschide cel de-al 12lea restaurant de tip fast – food în Ploiesti... Mesopotamia își deschide cu 150.000 euro al 12-lea restaurant din România

Rețeaua de restaurante Mesopotamia, un brand românesc înființat în 2010 la Suceava, deschide cel de-al 12lea restaurant de tip fast – food în Ploiesti Shopping City în urma unei investiţii de peste 150.000 euro.

Brandul este recunoscut pentru mixul unic în România de carne de curcan şi vitel folosit pentru prepararea produselor doner şi kebab, dar şi pentru pâinea şi sosurile realizate în bucătăria proprie. Alte produse ce pot fi servite în cadrul restaurantului sunt pizza şi salatele. În plus, noua locaţie Mesopotamia din cel mai important centru comercial din judeţul Prahova integrează şi conceptul Meso’s Pankakes, un colţ dulce cu clătite, fresh-uri, cafea şi derivate din cafea.

„Mă bucur că începând cu această lună suntem prezenţi şi în judeţul Prahova şi accesibili şi locuitorilor din judeţele învecinate prin prisma caracterului regional al mall-ului. După deschiderea restaurantului din Ploieşti Shopping City urmează să ne concentrăm strategia de dezvoltare în Transilvania, unde ne propunem să inaugurăm cel puţin două locaţii până la sfârşitul anului. Planul de expansiune pentru viitor vizează locaţii în centre comerciale sau spaţii stradale, în localităţile cu peste 150.000 de locuitori”, a declarat Sebastian Tataranga, administrator restaurant Mesopotamia.

Locaţia deschisă în Ploieşti Shopping City este a 12-a a lanţului de restaurante şi va fi deservită de 26 de angajaţi. Mesopotamia mai are deschise unităţi în Bucureşti, Suceava, Iaşi, Bacău, Braşov, Galaţi, Craiova, Constanţa şi Târgu Jiu.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 metri pătrați și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mixul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.