A blast from the past: Samsung și propriul telefon cu clapetă A blast from the past: Samsung și propriul telefon cu clapetă
Se pare că o parte dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume au făcut o plimbare pe aleea amintirilor și au... A blast from the past: Samsung și propriul telefon cu clapetă

Se pare că o parte dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume au făcut o plimbare pe aleea amintirilor și au decis, pentru tot ne plac nouă lucrurile retro, să readucă în magazine unul dintre cele mai populare mdodele de telefoane ale deceniului trecut.

După LG, a venit rândul celor de la Samsung să anunțe lansarea unui telefon cu clapetă. Denumit Samsung SM-G9198, gadgetul va fi lansat în China și va avea, din câte se anunță, niște specificații high-end. Astfel, modelul flip-phone al Samsung funcționează cu sistemul de operare Android, are un procesor Snapdragon 808 de la Qualcomm, oferă 2 GB de RAM și 16 GB stocere internă (va avea inclus și un slot microSD).

Samsung Note5 și Galaxy S6 edge+: miza ecranelor mari și a materialelor premium

În plus, telefonul va avea o cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 6 megapixeli, un ecran de 3,9 inci Super AMOLED (cu o rezoluție 1280×768) și o baterie de 2020 mAh, ce ar trebui să ofere 189 ore de standby.

Totul sună foarte bine, cel puțin la nivel de cameră, telefonul cu clapetă al Samsung fiind mai bun decât multe smartphone-uri aflate pe piață în acest moment. Este foarte probabil, însă, ca acest gadget să nu vadă și interiorul altor magazine de gadgeturi din afara Chinei. Eu l-aș fi trecut, cu siguranță, pe lista telefoanelor pe mă gândesc să le cumpăr. Voi?

Telekom promite cea mai avantajoasa oferta pentru Samsung GALAXY S6 edge+

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.