Las Fierbinți continuă din această toamnă cu sezonul 8 Las Fierbinți continuă din această toamnă cu sezonul 8
Liniștea urbei Fierbinți Târg a fost perturbată în această săptămână de startul filmărilor noului sezon Las Fierbinți. Motor, acțiune! s-a auzit încă de luni... Las Fierbinți continuă din această toamnă cu sezonul 8

Liniștea urbei Fierbinți Târg a fost perturbată în această săptămână de startul filmărilor noului sezon Las Fierbinți. Motor, acțiune! s-a auzit încă de luni în localitatea ialomițeană, atmosfera de la filmări fiind relaxată, iar actorii dornici să continue să ofere telespectatorilor cel mai bun umor!

După 7 sezoane senzaționale, presărate cu cel mai autentic umor, Mimi Brănescu a pregătit noi surprize pentru telespectatori! Situațiile surprinzătoare, precum și personaje episodice inedite sunt doar câteva dintre acestea. Dar asta nu e tot! Cu siguranță, aventurile personajelor principale vor genera rafalele de râs care vor cutremura întreaga țară!

Gașca din Fierbinți va reveni în această toamnă cu sezonul 8. Bobiță, Dorel și Giani vor continua să încerce să rupă gura târgului cu tot feluri de afaceri, mai mici sau mai mari. În același timp, tovarășii de pahar Ardiles, Celentano și Firicel vor surprinde publicul cu situațiile amuzante. Vasile și Robi, vor avea grijă de bunul mers al lucrurilor din localitate, în timp ce Aspirina și Gianina  vor avea parte de peripeții surprinzătoare.

„Ne-am întors la treabă cu forțe noi și hotărâți să rupem din nou audiențele în această toamnă! Toată echipa e motivată, scenariile sunt geniale, vremea ține cu noi, deci sunt toate condițiile să ne ținem de cuvânt și să aducem telespectatorilor un sezon spectaculos Las Fierbinți”, a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinți este singurul serial cu 100% leadership în cele 99 de episoade difuzate în cele șapte sezoane! Sezonul 7, difuzat între 11 martie și 28 mai 2015, a fost cel mai bun sezon dintre toate cele difuzate, audiența medie înregistrată la nivelul publicului comercial fiind de 12.5 puncte de rating și 28.4% share.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.