Bilete de avion cu plată în 3 rate cu cardul Bilete de avion cu plată în 3 rate cu cardul
Banca Transilvania împreună cu compania aeriană KLM au introdus începând cu luna august a.c., posibilitatea de a achita în 3 rate biletele de avion... Bilete de avion cu plată în 3 rate cu cardul

Banca Transilvania împreună cu compania aeriană KLM au introdus începând cu luna august a.c., posibilitatea de a achita în 3 rate biletele de avion achiziționate online de pe website-ul www.klm.ro, cu cardul BT Flying Blue.

Persoanele care doresc să călătorească cu KLM au acum opțiunea de a achita biletul în 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, în timpul rezervării online, trebuie selectată opțiunea de plată cu cardul de credit, iar ulterior, cea de plată cu cardul BT Flying Blue.

După efectuarea plății este necesară contactarea echipei call center  a Băncii Transilvania (0264.594.337, număr de telefon care apare și pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizării tranzacției de 3 rate.

Rezervările online realizate pe site-ul klm.ro permit mai multe modalități de plată a biletului, printre care plata cu cardul de credit, debit card, transfer bancar și e-wallet. Cardul BT Flying Blue este disponibil în două versiuni: Classic și Premium.

Concurs BT Flying Blue până pe 31 august

Toate persoanele care își vor face card BT Flying Blue până la 31 august 2015 vor fi înscrise automat într-o tombolă pentru două bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodată de comision zero de emitere a cardului.

Mai mult, dacă efectuează o primă cumpărătură cu cardul până la 30 septembrie 2015  vor primi un număr dublu de Mile Premiu pentru prima plată, față de oferta standard.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.