Philips își duce primele monitoare curbate și alte noi tehnologii la IFA 2015 Philips își duce primele monitoare curbate și alte noi tehnologii la IFA 2015
Anul acesta noile inovații ale monitoarelor Philips precum ecranele curbate panoramice și culorile cu o strălucire de neegalat vor fi prezentate la standul MMD... Philips își duce primele monitoare curbate și alte noi tehnologii la IFA 2015

Anul acesta noile inovații ale monitoarelor Philips precum ecranele curbate panoramice și culorile cu o strălucire de neegalat vor fi prezentate la standul MMD din cadrul târgului de electronice de la Berlin, IFA 2015.

Printre cele mai importante tehnologii ale monitoarelor Philips de la IFA se numără primul monitor curbat de la Philips, care aduce utilizatorul în centrul acțiunii: acest nou ecran de 34-inci acoperă câmpul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul edge-to-edge și marginile ultra înguste cresc câmpul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comodă și confortabilă. Alte caracteristici ale monitorului sunt rezoluția UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, Crystal Clear și un unghi de vizualizare larg.

Totodată, tehnologia Quantum Dot Color IQ este o premieră pentru noul ecran IPS-ADS Adobe RGB de 27 inci care conferă culorilor o intensitate maximă. Oferind cu peste 50% mai multă culoare decât tradiționalul monitor LED, această tehnologie de transformare este mult mai la îndemână. Totodată, Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumând cu 25% mai puțină energie față de alte tehnologii asemănătoare.

În cadrul IFA 2015 are loc de asemenea și premiera europeană a Ambiglow Plus Base. Această funcție unică creează un halo de lumină pe și în jurul bazei care se sincronizează cu imaginea display-ului. Lumina este prezentă chiar și atunci când monitorul este închis: utilizatorii au optiunea de a reglare a culorii și luminozității pentru a crea o atmosferă unică în spațiul în care se află. O altă setare este cea care prin intermediul unui timer se permite controlul luminozității atunci când utilizatorul dorește să se trezească sau să adoarmă.

Tehnologia SoftBlue

MMD prezintă tehnologia SoftBlue pe un monitor de 24 inci. SoftBlue protejează și reduce oboseala ochilor fără a face rabat de la culoare. Această tehnologie funcționează prin eliminarea emisiilor de lumină albastră în lungimi de undă nocive păstrând fidelitatea și calitatea culorii originale.

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.