Jennifer Aniston devine imaginea Emirates Airlines pentru 5 milioane de dolari Jennifer Aniston devine imaginea Emirates Airlines pentru 5 milioane de dolari
Cunoscută în special datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie “Friends”, actriţa americană Jennifer Aniston a devenit, recent, imaginea companiei Emirates Airlines. Potrivit... Jennifer Aniston devine imaginea Emirates Airlines pentru 5 milioane de dolari

Cunoscută în special datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie “Friends”, actriţa americană Jennifer Aniston a devenit, recent, imaginea companiei Emirates Airlines. Potrivit presei contractul a fost încheiat pentru suma de 5 milioane de dolari, scriu cei de la The New York Post, citați de Mediafax.

Mai mult, surse apropiate luiJennife Aniston spun că actriţa a filmat deja pentru o campanie publicitară pentru compania aeriană cu sediul în Dubai. Jennifer Aniston va apărea atât în reclamele TV, cât şi în cele tipărite, în campaniile internaţionale ale Emirates Airlines.

Cu toate acestea, Jennifer Aniston a declarat în urmă cu ceva timp că una dintre fobiile ei este legată de zbor. A fost îngrozită după ce în urma unui zbor, avionul în care se afla a fost prins într-o furtună și a zguduit-o minute bune.

În afară de Emirates Airlines, actriţa face reclamă şi pentru produsele de îngrijire a pielii Aveeno, pentru Smart Water, precum şi pentru linia de produse de îngrijire a părului Living Proof, pe care o codeţine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.