A apărut Apple Watch cu semnătura lui Vladimir Putin. FOTO A apărut Apple Watch cu semnătura lui Vladimir Putin. FOTO
Rușii de la Caviar au realizat, recent, trei versiune restilizate după Apple Watch având gravate numele a trei lideri ai statului rus: țarul Petru cel... A apărut Apple Watch cu semnătura lui Vladimir Putin. FOTO

Rușii de la Caviar au realizat, recent, trei versiune restilizate după Apple Watch având gravate numele a trei lideri ai statului rus: țarul Petru cel Mare, V. I. Lenin și președintele Vladimir Putin, scrie mashable.com, citat de agerpress.ro. 

Versiunea dedicată lui Putin este suflată cu aur, are gravat numele acestuia cu majuscule și semnătura originală a liderului de la Kremlin, precum și stema de stat a Rusiei. Versiunea cu brățară metalică, produsă în doar 999 de exemplare, costă 3.073 dolari, iar versiunea cu brățară de piele costă 3.000 de dolari.

putin-watch

Versiunea cu numele țarului Petru cel Mare este acoperită cu aur și are inclus un simbol al tronului din perioada Imperiului Țarist și costă 2.844 dolari pentru varianta cu brățară din piele, respectiv 2.922 dolari pentru brățara metalică.

peter-the-great-watch

Cea care poartă numele lui Lenin este acoperită cu rodiu, având un aspect gri pentru a simboliza putere și rezistență și are gravat numele CCCP (URSS), precum și însemnele Partidului Comunist, secera și ciocanul. Prețurile pentru această versiune, în cele două variante de brățară, sunt asemenea versiunii dedicate lui Petru cel Mare.

lenin-watch

SURSA Foto: Mashable.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.