Samsung cere insolvenţa Domo. Ce zice retailerul? Samsung cere insolvenţa Domo. Ce zice retailerul?
Samsung Electronics România a depus, marți, la Tribunalul Bucureşti o cerere prin care solicită insolvenţa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre... Samsung cere insolvenţa Domo. Ce zice retailerul?

Samsung Electronics România a depus, marți, la Tribunalul Bucureşti o cerere prin care solicită insolvenţa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail destinată electronicelor şi electrocasnicelor, scrie Mediafax.

Samsung cere insolvenţa Domo ca urmare a unor debite neachitate, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Domo, numărul trei pe piaţa electroIT din România, s-a mai confruntat cu probleme după ce, în luna martie, a fost parte într-o anchetă a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bihor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care vizează 18 firme implicate într-un circuit evazionist prin intermediul căruia grupul a simulat achiziţii de produse electronice (telefoane mobile) cu ajutorul unor firme controlate de grup, potrivit ebihoreanul.ro. Dosarul a ajuns între timp la DIICOT, scrie Economica.net.

Reacția companiei nu a întârziat să apară, iar reprezentanții Domo au spus: “Domo SRL, compania care operează brandul DOMO, cele 75 de magazine și domeniul domo.ro, nu are nicio problemă cu furnizorii sau clienții săi. Orice referire la brand-ul Domo, în contextul solicitării insolvenței de către Samsung, este eronată și nu are susținere legală“.

Vom reveni cu detalii!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.