PROFI se mută la ţară și deschide 11 magazine LOCO PROFI se mută la ţară și deschide 11 magazine LOCO
Unsprezece magazine ce se vor deschide maine sub brandul LOCO marcheaza intrarea pe piata a noului concept PROFI pentru zonele rurale. Cele 11 magazine... PROFI se mută la ţară și deschide 11 magazine LOCO

Unsprezece magazine ce se vor deschide maine sub brandul LOCO marcheaza intrarea pe piata a noului concept PROFI pentru zonele rurale.

Cele 11 magazine care de astazi poarta logoul LOCO se afla la Panticeu (Cluj), Aghiresu Fabrici (Cluj), Matca (Galati), Odobesti (Vrancea), Balan (Harghita), Tinca (Bihor), Segarcea (Dolj), Miercurea Nirajului (Mures), Lovrin (Timis), Gataia (Timis) si Anina (Caras Severin). Lor li se vor adauga multe altele odata cu extinderea retelei PROFI care urmeaza sa ajunga la 500 de unitati la sfarsitul lui 2016 si sa creasca in continuare intr-un ritm de cel putin 100 de magazine pe an.

“Studiem de mai multa vreme posibilitatea de a duce adanc in teritoriu bogata noastra oferta de produse de calitate la preturi bune si, iata, a sosit momentul cand trecem la fapte,” a declarat Daniel Cirstea, directorul general al PROFI Rom Food. “Am testat indelung acest concept prin intermediul magazinelor noastre experimentale MINI si acum stim cum se prezinta formatul cel mai potrivit de comert civilizat care sa contribuie la imbunatatirea vietii localnicilor. Am denumit acest format LOCO.”

PROFI LOCO Matca 1Noutatea adusa de aceste magazine consta in adaptarea sortimentatiei la nevoile locuitorilor zonei in care functioneaza.

Cele aproximativ 2500 de produse puse in vanzare aici difera fata de cele din magazinele Standard si CITY, oferta LOCO cuprinzand o serie de unelte si scule, butoaie, articole de gradina (furtun, galeata, sfoara),  textile, menaj si sticlarie, in timp ce varietatea produselor din gama celor pe care in mod normal localnicii si le produc oricum in propriile gospodarii, cum ar fi lactatele, branzeturile, legumele si fructele, este mai restransa.

Prin cele 324 de magazine care functioneaza in 154 de localitati rurale si urbane din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI este actualmente reteaua cu cea mai mare extindere din Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.