Cele mai bine îmbrăcate, după Vanity Fair – FOTO Cele mai bine îmbrăcate, după Vanity Fair – FOTO
Sunt actori multi-premiați, fețe regale, artiști, oameni de afaceri, politicieni sau designeri. Sunt persone care trebuie să arate impecabil în orice împrejurare și pentru... Cele mai bine îmbrăcate, după Vanity Fair – FOTO

Sunt actori multi-premiați, fețe regale, artiști, oameni de afaceri, politicieni sau designeri. Sunt persone care trebuie să arate impecabil în orice împrejurare și pentru care imaginea este esențială.

Revista americană de lifestyle Vanity Fair a publicat recent lista pe 2015 a celor mai bine îmbrăcate personalități din întreaga lume. Ajuns la a 75-a ediție, emblematicul clasament Vanity Fair International Best-Dressed este unul dintre cele mai așteptate din lume, multe dintre vedetele și personalitățile prezente fiind adevărați trend-setteri pentru milioane de “fashioniști” din întreaga lume.

Trends: cum s-au lăsat fotografiate vedetele din Cetatea Filmului la petrecerea Vanity Fair? Galerie foto

Clasamentul general feminin din acest an pare să aducă un omagiu stilului conservator, primul loc fiind ocupat de soția premierului Marii Britanii, Samantha Cameron. O adeptă a “Conservative charm”, Samantha Cameron a captat atenția tuturor într-o rochie Michael van der Ham, care i-a și adus titlul suprem în acest top.

Acesteia i se alătură și câteva fețe regale. Contesa de Wessex este pe locul 4 în topul Vanity Fair, Charlotte Casiraghi (a opta la rând pentru ocuparea tronului Principatului Monaco) se află pe locul 7, iar Regina Letizia a Spaniei prinde primele 10 poziții, ajungând pe locul 8.

Oscar 2015: glamour pe covorul roșu. Ce au purtat actrițele și vedetele prezente la Premiile Academiei Americane de Film?

Deși Ducesa de Cambridge nu este în topul 10 din acest an, editorii Vanity Fair au plasat-o încă din 2014 în Hall of Fame-ul permanent al celor mai bine îmbrăcate personalități din lume.

Una dintre vedetele nou-intrate pe lista din acest an – și, totodată, în lumea glamour a Hollywood-ului – este Amal Clooney, lăudată pentru eleganța și rafinamentul său. Soția actorului George Clooney a ajuns direct pe locul 5 în clasamentul international, secțiunea femei.

Iată care sunt cele mai bine îmbrăcate 10 doamne și domnișoare din lume:

Sursa foto: http://www.vanityfair.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.