Romanii de la nJoy isi lanseaza primele tablete cu noul SoC Intel SoFia Romanii de la nJoy isi lanseaza primele tablete cu noul SoC Intel SoFia
Timisorenii de la nJoy aduc o noua premiera pe piata tabletelor, fiind vorba despre o serie de gadgeturi care au noile chip-uri mobile SoC... Romanii de la nJoy isi lanseaza primele tablete cu noul SoC Intel SoFia

Timisorenii de la nJoy aduc o noua premiera pe piata tabletelor, fiind vorba despre o serie de gadgeturi care au noile chip-uri mobile SoC (system-on-chip) Intel SoFia.

Primele gadgeturi ale companiei care folosesc aceasta tehnologie sunt lansate sub numele de proiect Pontus (7 “) si Pallas (8”). Totodata, producatorul roman vizeaza lansarea unei noi tablete din aceasta generatie 3G, cu un ecran de 10,1 inci, in trimestrul 4 al acestui an.

Atat tableta Pontus cat si Pallas ruleaza pe sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop, cea mai recenta versiune Google cu performanta si stabilitate imbunatatite.

“Intel are in sfarsit o solutie demna de luat in seama de competitorii sai chinezi, iar noi sprijim cu bucurie eforturile Intel prin integrarea noului SoC SoFia in portofoliul nostru de tablete. Suntem printre putinele companii din lume care au o solutie pentru tablete 100% functionala, dezvoltata in jurul noului SoC Intel SoFia”, a declarat Adorian Demeter, Manager General nJoy.

Alaturarea chip-ului mobile SoC SoFia (creat de Intel pentru a adresa nevoile smartphone-urilor budget) si a sistemului de operare Android Lollipop ofera utilizatorilor posibilitatea de a fi in permanenta conectati, oriunde s-ar afla, prin intermediul solutiei 3G si sa aiba o experienta multimedia si de gaming extraordinara datorita procesorului grafic Mali 450 MP4 integrat de Intel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.