Telefoane cu clapetă? So NOT last….century! LG lansează Wine Smart Telefoane cu clapetă? So NOT last….century! LG lansează Wine Smart
Dacă vă închipuiați că toată lumea aleargă acum doar după smartphone-uri cu ecrane din ce în ce mai generoase, atunci veți avea o surpriză... Telefoane cu clapetă? So NOT last….century! LG lansează Wine Smart

Dacă vă închipuiați că toată lumea aleargă acum doar după smartphone-uri cu ecrane din ce în ce mai generoase, atunci veți avea o surpriză de proporții!

Producătorul sud-coreean de electronice LG a anunțat lansarea unui telefon mobil hibrid, care îmbină un design la modă acum câțiva ani buni cu cea mai cool tehnologie a momentului, LG Wine Smart.

“Acest smartphone hibrid are un design conceput special pentru o generație de utilizatori obișnuită mai mult cu modul în care se simte în mână un telefon cu clapetă”, au precizat oficialii LG într-un comunicat de presă.

Modelele de telefoane cu clapetă au fost extrem de bine cotate și vândute prin anii ’90 (și chiar până prin 2009), când, producători precum Panasonic, Casio, Sony-Ericsson, Toshiba, LG, Nokia, Motorola, HTC și Samsung s-au bătut pentru a scoate pe piață cele mai cool telefoane mobile de acest gen.

Acum, LG readuce în prim plan un design crezut de mulți, probabil, ca fiind dispărut acum foarte mulți ani. Anunțat anterior sub numele de LG Gentle și destinat doar pieței coreene, noul LG Wine Smart își va face debutul international în cursul lunii august în țări precum Franța, Italia, Polonia, Spania, Japonia sau Kazakhstan.

Însă telefonul celor de la LG nu este pierdut cu totul în secolul 20. LG Wine Smart combină familiaritatea unui clamshell (așa cum era denumit telefonul cu clapetă) cu un ecran touch ușor de utilizat, precum și cu puterea și conectivitatea unui smartphone.

Astfel, gadgetul cu capacități 4G vine la pachet cu sistemul de operare Android Lollipop 5.1.1, pentru a putea rula cele mai noi aplicații disponibile. Telefonul are o tastatură numerică, un  ecran 3×3 de 3,2 inci HVGA, o memorie de 4 GB (cu 1 GB de RAM și un slot MicroSD), un procesor 1,1 GHz quad-core și cântărește doar 143 de grame. Ideal pentru nostalgicii vechilor modele de telefoane mobile!

Potrivit informațiilor LG, detalii despre preț vor fi disponibile în momentul lansării în magazine.

Între timp, noi avem o curiozitate: v-ați întoarce la vechile modele de telefoane?

 LG-Wine-Smart-Burgundy LG-Wine-Smart-Navy

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.