Sandale cool de la Diane Marie pentru un look sexy de vara – FOTO Sandale cool de la Diane Marie pentru un look sexy de vara – FOTO
Esti in cautarea perechii perfecte de sandale inalte pentru un party de weekend? Improspateaza-ti look-ul din acest sezon si opteaza pentru sandale irezistibil de sexy, cu toc inalt... Sandale cool de la Diane Marie pentru un look sexy de vara – FOTO

Esti in cautarea perechii perfecte de sandale inalte pentru un party de weekend?

Improspateaza-ti look-ul din acest sezon si opteaza pentru sandale irezistibil de sexy, cu toc inalt sau platforma, in care sa poti dansa o noapte intreaga, iar la rasararitul soarelui sa iti simti in continuare picioarele rasfatate si odihnite.

Cu un design autentic, combinatii de culori de efect si materiale de calitate, sandalele Diane Marie iti dau un aer sofisticat si sexy si promit distractie indelungata pentru petrecerile din weekend din aceasta vara!

Pantofi cu poveste, o noua linie de pantofi pictati manual de la Diane Marie Studio

Iata cateva propuneri de pantofi si sandale cu toc de la Diane Marie Studio, ideale pentru o iesire in club, la un beach party, sau la un pool party in inima orasului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.