Airbus BizLab selectează cinci start-up-uri în prima licitație de proiecte Airbus BizLab selectează cinci start-up-uri în prima licitație de proiecte
Airbus BizLab a selectat primele cinci start-up-uri pentru a le sprijini printr-un mentorat de șase luni și prin programul de accelerare, pentru a grăbi... Airbus BizLab selectează cinci start-up-uri în prima licitație de proiecte

Airbus BizLab a selectat primele cinci start-up-uri pentru a le sprijini printr-un mentorat de șase luni și prin programul de accelerare, pentru a grăbi procesul de transformare a ideilor în afaceri credibile.

Airbus BizLAb a lansat prima sa licitație de proiecte în mai 2015 și a primit un total de 150 de aplicații din întreaga lume. Un proces de preselecție a avut loc în luna iulie, 2015 unde 15 start-up-uri au fost invitate la un pitch în fața unui juriu Airbus BizLab. Dintre acestea, pe lista scurtă, au fost selectate cinci pentru a fi integrate în BizLab pe 07 septembrie.

Cele cinci start-up-uri selectate sunt:

· 3d Trust: (Germania). Un proiect care oferă un mod inovator de a securiza streaming-ul de date de imprimare de la distanță pe imprimante 3D.

· OBUU: (Spania). Un proiect pentru un sistem de echipamente la sol, care include o metodă de planificare a stocului de piese care ar putea duce la economii de costuri de mentenanță a aeronavelor și la îmbunătățirea disponibilității flotei.

· PaperClip Design: (Hong Kong), A prezentat un separeu din clasa business flexibil cu pat plat, care ar putea fi transformat cu ușurință într-un scaun din clasa economy premium.

· SimSoft 3D: (Franța). O consolă inteligentă pentru operațiunile ghidate de voce, care permite un dialog interactiv între operator și mașina de la locul de muncă.

· UWinLoc: (Franța). Un sistem pasiv low cost de urmărire interior / exterior, de mare precizie.

Airbus va oferi acestor proiecte aflate în “stadiu incipient” un suport semnificativ printr-un program de accelerare de șase luni. Cele cinci start-up-uri selectate vor interacționa cu un număr mare de experți Airbus din diverse domenii (tehnologie, juridic, finanțe, marketing etc.) și vor beneficia de un mentor dedicat.

Ei vor avea spații de birouri la Airbus și acces la instalațiile de prototipuri și de testare. Totodată, va fi organizată o zi dedicată cu factorii de decizie Airbus, partenerii, filialele și clienții.

Airbus BizLab este un accelerator de afaceri global, din industria aerospațială, unde start-up-urile și antreprenorii interni Airbus pot lucra împreună pentru a accelera transformarea ideilor lor inovatoare în afaceri de valoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.