Program de vară pe terasa mall-ului Promenada Program de vară pe terasa mall-ului Promenada
Centrul comercial Promenada continuă seria de proiecții gratuite de filme și îi invită pe bucureșteni să evadeze în zilele toride de vară într-o atmosferă... Program de vară pe terasa mall-ului Promenada

Centrul comercial Promenada continuă seria de proiecții gratuite de filme și îi invită pe bucureșteni să evadeze în zilele toride de vară într-o atmosferă inedită, în aer liber, pe terasa centrului comercial.

De la titluri de colecție până la blockbusterele ultimilor ani, seria de proiecții le aduce săptămânal vizitatorilor 7 genuri diferite, pentru toate preferințele: comedie romantică, science fiction, aventură, documentar sau concert muzical, film biografic, thriller și film clasic.

Săptâmâna a început luni cu renumita comedie romantică You’ve got mail și continuă cu titluri deja consacrate:

Marți – Grease

Miercuri – Tron: Moștenirea

Joi – Concertul Bon Jovi LIVE la Madison Square Garden

Vineri – Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort

Sâmbătă – Firma

Duminică – Mesaj pentru tine

Șapte genuri diferite de filme vor fi animate pentru încă șapte săptămâni de vară, până pe 13 septembrie, cu proiecții gratuite pe terasa mall Promenada, o alternativă de petrecere a timpului liber și de răcorire în lunile toride de vară.

O surpriză plăcută pentru cei care vor veni duminică la proiecția filmului Mesaj pentru tine este campania promoțională de cumpărături: cei care achiziționează produse în valoare de 350 de lei de la H&M, primesc un voucher H&M în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi în magazinul din mall Promenada.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.