Pantofi cu poveste, o noua linie de pantofi pictati manual de la Diane Marie Studio Pantofi cu poveste, o noua linie de pantofi pictati manual de la Diane Marie Studio
Diane Marie Studio, un business romanesc de incaltaminte si accesorii creat de Diana Nedea, a introdus in portofoliu “Pantofi cu poveste”, o colectie spectaculoasa de pantofi... Pantofi cu poveste, o noua linie de pantofi pictati manual de la Diane Marie Studio

Diane Marie Studio, un business romanesc de incaltaminte si accesorii creat de Diana Nedea, a introdus in portofoliu “Pantofi cu poveste”, o colectie spectaculoasa de pantofi accesorizati cu detalii elegante si accente traditionale.

Pantofii din noua colectie au ca motive de la elemente grafice inspirate din folclorul romanesc, pana la simboluri creative si vesele, clientele putand sa isi personalizeze produsele dupa cum doresc.

“Pantofi cu poveste” este o colectie inspirationala adresata femeilor care isi doresc sa fie o prezenta eleganta, sau una nonconformista, in functie de desenele si mesajele alese. Indiferent de optiunile acestora, cu siguranta vor capta atentia si privirile asupra lor!

“Suntem foarte incantati atunci cand un produs handmade in care putem toata dragostea si atentia, se intalneste cu o artista atat de talentata si impreuna facem minuni”, declara Diana Nedea, creatoarea brandului Diane Marie Studio.

Linia speciala “Pantofi cu poveste” se gaseste in magazinele Diane Marie Studio din Centrul Vechi, Str. Smardan nr. 28 si Pasajul Selari Nicolae nr. 4.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.