Pizza Hut deschide primul restaurant din Oradea Pizza Hut deschide primul restaurant din Oradea
Lanțul de restaurante Pizza Hut se extinde într-un nou oraș din țară, inaugurând astăzi o nouă locație, situată în cadrul Lotus Center din Oradea.... Pizza Hut deschide primul restaurant din Oradea

Lanțul de restaurante Pizza Hut se extinde într-un nou oraș din țară, inaugurând astăzi o nouă locație, situată în cadrul Lotus Center din Oradea.  

Noul restaurant Pizza Hut reprezintă o investiție de 420.000 euro și are o suprafață de 300 mp. Odată cu această deschidere, au fost create 30 noi locuri de muncă. Locația din Lotus Center are o capacitate de 96 de locuri.

“Urmărim continuu posibilitățile de a ne extinde rețeaua de restaurante, atât în București, cât și la nivelul țării. Astăzi ne bucurăm să anunțăm deschiderea primei locații din Oradea, unde fanii brandului se vor putea bucura de varietatea de rețete de pizza, paste și alte produse autentice Pizza Hut, atunci când ies cu prietenii sau familia în oraș”

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut

Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua Pizza Hut ajunge la 17 restaurante, situate în București, Cluj, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Oradea și Brașov.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.