Kingston Digital lansează stick-ul USB Type-C cu interfață dublă Kingston Digital lansează stick-ul USB Type-C cu interfață dublă
Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează stick-ul DataTraveler® microDuo 3C.... Kingston Digital lansează stick-ul USB Type-C cu interfață dublă

Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează stick-ul DataTraveler® microDuo 3C. Acesta are o interfață dublă care funcționează atât cu port-urile USB standard, Type-A (3.1, 3.0, 2.0) cât și cu cele Type-C™. USB-ul Type-C este un standard reversibil tot mai popular care va permite crearea unor device-uri  mai subțiri pe viitor.

DataTraveler microDuo 3C este alegerea ideală dacă îți dorești să obții spațiu de stocare suplimentar cu până la 64GB pentru smartphone, tabletă sau calculatorul tău Mac, fiind de asemenea compatibil cu generația actuală de dispozitive.

DataTraveler microDuo 3C_DTDUO_3C-hand-only_11_06_2015 12_11Unitatea plug-and-play oferă performanțe USB 3.1 cu o viteză de citire de până la 100MB/s și viteză de scriere de până la 15MB/s. Forma și dimensiunea mică a DataTraveler microDuo 3C îl fac ușor de transportat și ideal pentru utilizarea în tandem cu device-urile portabile.

”DataTraveler microDuo 3C are o interfață dublă care funcționează atât cu USB-urile Type-A cât și cele Type-C pentru a le da utilizatorilor acces facil la cea mai nouă interfață USB. Unitățile noastre oferă mai mult spațiu de stocare, viteză mare de transfer și un mai bun acces al consumatorilor la noile tehnologii.” a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Pe lângă DataTraveler microDuo 3C, Kingston prezintă următoarea sa generație de DataTraveler Micro 3.1. Fiind unul dintre cele mai mici stick-uri USB, acesta este ideal pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare unei tablete, PC, notebook slim, sistemului audio pentru mașină și multe altele fără a mări volumul device-ului. DataTraveler Micro 3.1 este disponibil la capacități de stocare de la 16GB până la 64GB.

DataTravel microDuo 3C are o garanție de 5 ani și suport tehnic gratuit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.