Tech rumors: Facebook pregătește propriul serviciu de muzică Tech rumors: Facebook pregătește propriul serviciu de muzică
Dacă vi se pare că domeniul serviciilor de streaming muzical este deja aglomerat, ar fi cazul să vă pregătiți pentru încă un jucător. Și... Tech rumors: Facebook pregătește propriul serviciu de muzică

Dacă vi se pare că domeniul serviciilor de streaming muzical este deja aglomerat, ar fi cazul să vă pregătiți pentru încă un jucător. Și unul destul de însemnat.

Potrivit unor informații ale Music Ally, se pare că rețeaua de socializare Facebook lucrează la propriul serviciu de muzică pe bază de abonament.

În timp ce zvonurile vorbesc despre proiectul Facebook ca fiind asemănător cu ceea ce oferă Vevo, Music Ally este de părere că Facebook dorește mai mult intrarea pe segmentul de audio streaming, alăturându-se unor nume grele precum Apple, Rdio sau Spotify (serviciile acestora nu sunt, din păcate, disponibile în România în acest moment).

Conform Engadget, care citează surse din Facebook, compania se concentrează în acest moment pe realizarea platfomei video (se pare că va fi gata în următoarele luni), însă o versiune complet audio ar fi în curs de pregătire pe viitor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.