Blue Air unește 2 capitale românești din octombrie 2015 Blue Air unește 2 capitale românești din octombrie 2015
Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de profil, va începe, în premieră, zborurile interne... Blue Air unește 2 capitale românești din octombrie 2015

Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de profil, va începe, în premieră, zborurile interne pe ruta București-Iași.

Astfel, potrivit informațiilor companiei, zborurile între București și fosta capitală a Moldovei (Iași a servit ca și capitală a României între 1916-1918), vor fi operate începând cu data de 25 octombrie, zilnic, dimineața și seara.

Ce noutati aduce Blue Air in orarul de iarna 2015-2016?

Blue Air a alocat acestei rute aeronave Boeing 737, pasagerii putând să se bucure de siguranță și confort pe un zbor cu o durată scurtă, care se poate opera și în condiții meteo cu vizibilitate redusă.

Biletele sunt deja disponibile la prețuri începând de la 47,90 euro (preț pe segment de zbor, cu TVA și toate taxele incluse), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Cursele vor fi efectuate dimineața, cu plecare din Iași spre București la ora 7 și cu plecare din Capitală la 7:30, seara, plecările fiind la 19:30 din Iași și la 20:30 din București.

Răcaru, Blue Air: în 2015, charterele şi închirierea de aeronave ne vor aduce încasări cu 10 mil. euro mai mari

bucuresti-iasi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.