New Trends: Colecţia de Vară de la PANDORA New Trends: Colecţia de Vară de la PANDORA
Eleganţă atemporală. Lasă-te în voia trendului vintage purtând noua brăţară fixă preţioasă creată de PANDORA, care spune povestea unei eleganţe atemporale însufleţite de sentimente... New Trends: Colecţia de Vară de la PANDORA

Eleganţă atemporală. Lasă-te în voia trendului vintage purtând noua brăţară fixă preţioasă creată de PANDORA, care spune povestea unei eleganţe atemporale însufleţite de sentimente pline de afecţiune. Un spirit nostalgic şi un aer de Film Noir sunt cuprinse în această comoară de bijuterie finisată manual, realizată din argint 925 şi zirconiu cubic strălucitor.

Noua brăţară fixă de tip bangle oferă o notă modernă unui stil clasic. Cu nenumărate seturi de pietre lucitoare, intensificate de detalii realizate prin tehnica de gravură cu vârf de diamant şi un rând elegant de inimi decupate, designul brăţării simbolizează punctul în care amintirile dragi din trecut se întâlnesc cu momentele noi din viaţa ta.

Purtând această brăţară senzuală adaugi graţie şi eleganţă look-ului tău, fără efort. Poate fi purtată ca o singură piesă-statement sau alături de alte astfel de brăţări, pentru un look modern, cu bijuterii suprapuse, care intensifică efectul de strălucire.

Stil strălucitor cu inele suprapuse. Noua Colecţie de Vară de la PANDORA aduce şi o serie de noi inele din argint 925 şi zirconiu cubic, inspirate din motivele tropicale moderne, precum frunza de palmier sau un şarpe strălucitor. Poartă-le separat sau combină-le cu alte inele PANDORA şi poartă-le suprapuse, pentru a-ţi evidenţia stilul unic şi personalitatea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.