Fashion Trends: Magheru Catwalk by Gina Cas Fashion Trends: Magheru Catwalk by Gina Cas
La sfarsitul saptamanii, designerul Gina Cas a continuat seria inedita a fashion flashmob-urilor, cu prezentarea “Magheru Catwalk”.   Pentru 2 ore, Bulevardul Magheru a... Fashion Trends: Magheru Catwalk by Gina Cas

La sfarsitul saptamanii, designerul Gina Cas a continuat seria inedita a fashion flashmob-urilor, cu prezentarea “Magheru Catwalk”.  

Pentru 2 ore, Bulevardul Magheru a devenit podiumul a 21 de modele care au prezentat cea mai recenta colectie semnata de Gina Cas, STAR – lansata in premiera, cu ocazia examenului de master al Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti.

„Sursa de inspirație a colecției STAR este energia orașelor, a aglomerărilor urbane, iar Bucureștiul, cu tot ce are el – armonie, contradicție, energie și forme geometrice, este reprezentativ. STAR este o colecție gândită pentru artiști și pentru oamenii de scenă, şi a fost creată plecând de la ideea că orașul este o imensă scenă pe care defilăm şi în lumina reflectoarelor căreia vrem să fim. Colecţia STAR propune un nou concept creativ: geometria, dispunerea asimetrică, distorsionarea formelor și alăturarea lor în compoziții noi, transpuse în creații vestimentare care oferă artiștilor un concept unitar prin stil, atitudine, linie” a declarat Gina Cas.

Magheru Catwalk este al doilea episod din seria fashion flashmob începută prin prezentarea „Black – Centrul Vechi Catwalk” şi este modalitatea aleasă de Gina Cas pentru a-şi prezenta linia vestimentară direct în fața publicului.

Născută în 1991, Gina Cas este masterand al Facultăţii de Arte Decorative şi Design, Secția Modă, cu specializarea: Strategii de modă şi costum.  A semnat prezentările individuale: „FunKshion Shape” by Gina Cas în club Finnish, colecția „ARRRMY“ by Gina Cas în Showroom Gina Cas, Flashmob-ul „Black“ by Gina Cas, în Centrul Vechi, București si Flashmob-ul „Magheru Catwalk” by Gina Cas, pe bulevardul Magheru, Bucuresti.

Magheru Catwalk (1)

Magheru Catwalk (2)

Magheru Catwalk by Gina Cas (

Magheru Catwalk by Gina Cas (1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.