Ideea Chic: Cum să decorezi trei încăperi diferite cu acelaşi obiect Ideea Chic: Cum să decorezi trei încăperi diferite cu acelaşi obiect
Decoraţiunile de interior trebuie înlocuite permanent cu cele mai noi produse aflate în tendinţe. Tocmai din acest motiv, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco... Ideea Chic: Cum să decorezi trei încăperi diferite cu acelaşi obiect

Decoraţiunile de interior trebuie înlocuite permanent cu cele mai noi produse aflate în tendinţe. Tocmai din acest motiv, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, vine în întâmpinarea celor care vor să facă o investiţie inteligentă şi propune un accesoriu jucăuş, care, cu puţină creativitate, poate fi utilizat în numeroase ipostaze.

Începutul verii este cel mai bun moment pentru a aduce un suflu proaspăt locuinţelor, mai ales atunci când acestora le lipseşte un spaţiu verde exterior. În acest sens, Chic Ville propune un mic accesoriu care, prin natura sa jucăuşă, este capabil să joace trei roluri diferite, oferind, de fiecare dată, un aer de prospeţime, specific grădinilor.

Potrivit specialiştilor Chic Ville, găletuşa “Garden” se adresează, în primul rând, pasionaţilor de grădinărit care o pot folosi drept ghiveci pentru mirodenii. Prin aspectul său vintage datorat metalului alb din care este confecţionată, găletuşa oferă o notă aparte încăperii. În plus, având dimensiuni reduse, jardiniera se poatea agăţa cu uşurinţă de cuierul din bucătărie, pentru a fi permanent la îndemâna gospodinelor.

De asemenea, tot datorită dimensiunilor sale reduse, găletuşa poate fi întrebuinţată şi ca ghiveci pentru plante mici, precum cactuşii. Totodată, conţinând florile potrivite de sezon, găletuşa poate fi folosită şi ca accesoriu decorativ pe masa festivă din dining, unde, intercalată cu felinare şi sfeşnice antichizate va oferi mesenilor un ambient inedit.

Pentru cei mai îndrăzneţi şi pasionaţi de proiecte DIY, găletuşa de metal poate fi integrată cu succes în spaţiul de studiu. Astfel, pixurile, pensulele şi creioanele colorate pot fi adunate într-un singur accesoriu, suficient de încăpător încât să cuprindă inclusiv toate mărunţişurile din cameră care se adună pe birou.

„Astfel de accesorii sunt printre cele mai practice investiţii pe care le putem face. Odată achiziţionate, este nevoie doar de puţină inspiraţie pentru a le găsi de fiecare dată o nouă întrebuinţare. Ulterior, atunci când ne plictisim de găletuşa din bucătărie, îi putem oferi un nou rol pe birou sau în baie”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

  • Alina Teodor

    15/07/2015 #1 Author

    Ce articol dragut! Cine ar fi crezut ca poti sa faci atatea cu un mic accesoriu? Am la dispozitie multe camere dintr-o vila din zona cosmopolis si sunt in cautare de idei. Doresc sa imi decorez casa in cel mai mic detaliu si vreau sa achitionez accesorii decorative pentru a personaliza incaperile.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.