Andrei Iușut deschide Divan Express în Centrul Vechi Andrei Iușut deschide Divan Express în Centrul Vechi
Cu meniu turcesc în combinații moderne, servire de tip american și ambalaje elegante pentru kebab-uri și deserturi, Divan Express vrea să schimbe standardul în... Andrei Iușut deschide Divan Express în Centrul Vechi

Cu meniu turcesc în combinații moderne, servire de tip american și ambalaje elegante pentru kebab-uri și deserturi, Divan Express vrea să schimbe standardul în lumea fast-food-ului. Rămâne de văzut ce părere au și clienții.

Butikul de kebapuri se găsește acum și în Centrul Vechi, în cel mai mare fast-food din Centrul Vechi. Cu un spațiu de 360 de mp, Divan Express aduce un meniu turcesc de tip street food cu multe combinații moderne de ingrediente.

Astfel, bucureștenii vor putea găsi aici kebab cu coacăze uscate, muguri de pin, rodie, miere picantă, rucola, trufe negre, avocado, vinete coapte, brânzeturi turcești și foarte multe deserturi făcute în casă: baklava, cataif cu fistic, plăcintă de portocale.

Conceptul Kebap Butik cumulează rețete în combinații cosmopolite și îndrăznețe, semnate de chef-ul turc Didem Senol cu care s-a realizat o colaborare specială pentru acest proiect și un mod complet inovator de servire pentru acest tip de mâncare, în stil american, unde comanda este preluată și servită rapid la casă într-un ambalaj elegant din carton alimentar. Bucătăria este aflată în totalitate la vedere.

Modificarea bucătăriei, arhitecturii și a designului interior sunt semnate în continuare de cunoscutul arhitect Cristian Corvin și respectă linia inițiată în spațiul din Piața Romană. Divan Express funcționează în regim non-stop și se găsește pe strada Franceza, nr. 46.

Divan Group, prezent în București, este condus de omul de afaceri Andrei Iușut și include două restaurante de tip fast-food, Divan Express, restaurantul cu specific turcesc Divan situat în Calea Floreasca, restaurantul cu specific grecesc Meze Taverna situat în Centrul Vechi și agenția de turism AA Travel.

Grupul a fost înființat în 2009 și s-a extins constant adăugând aproape în fiecare an o nouă componentă, în momentul de față aproximativ 200 de angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.