Toshiba aduce (și) în România modelele Satellite L50-C și Satellite L70-C Toshiba aduce (și) în România modelele Satellite L50-C și Satellite L70-C
Toshiba anunță lansarea Satellite L50-C/L50D-C de 39.6 cm (15.6”) și Satellite L70-C de 43.9 cm (17.3”). Construită pentru a se putea profita la maxim... Toshiba aduce (și) în România modelele Satellite L50-C și Satellite L70-C

Toshiba anunță lansarea Satellite L50-C/L50D-C de 39.6 cm (15.6”) și Satellite L70-C de 43.9 cm (17.3”). Construită pentru a se putea profita la maxim de caracteristicile principale ale Windows 10 și incluzând o gamă largă de caracteristici pentru divertisment, seria Satellite L este creată pentru a întâmpina cu stil cerințele zilnice ale utilizatorilor și pe cele multi-media.

Seria Satellite L formează un echilibru între design-ul atractiv cu funcționalitate impresionantă și o gamă de caracteristici care nu afectează portabilitatea. Modelele elegante de 39.6 cm (15.6”) oferă o varietate de culori[1] inclusiv Satin Gold, roșu, alb, violet, maro și negru, în timp ce Satellite L70-C este disponibil în varianta elegantă Satin Gold.

Comparate cu modelele similare din 2014, ambele variante sunt mai subțiri cu până la 20%[2], Satellite L70-C fiind cel mai subțire laptop din seria L creat vreodată. Șasiul subțire și display-ul mare îl poziționează ca înlocuitor ideal de desktop. Toate modelele beneficiază de o tastatură insulară ce facilitează confortul la utilizare, în timp ce Satellite L70-C/L50-C încorporează tehnologia “auto-palm rejection” însemnând că utilizatorii pot evita atingerile accidentale. Satellite L70-C beneficiază și de tastatură iluminată opțională, ce facilitează productivitatea chiar și în condiții reduse de iluminare.

Pe lângă design și confortul îmbunătățit, toate modelele sunt construite pentru performanță, oferind utilizatorilor posibilitatea de a rezolva cu ușurință activitățile zilnice și de a se bucura la maxim de divertisment. Satellite L70-C este echipat cu procesoare Intel® Core™ până la i5, iar L50-C funcționează cu procesoare Intel® până la Core™ i5. Modelele L50-C și L70-C oferă o varietate de opțiuni grafice, până la NVIDIA® GeForce® 930M cu tehnologie NVIDIA® OptimusTM și 2 GB VRAM.

Sat_L50-C_white_FullProd_Feb15_02_Win10screen

Alternativ, Satellite L50D-C este echipat cu procesoare AMD A10-8700P din a 6-a generație ce permit consumul redus de energie și grafică până la AMD Radeon™ R6 M340DX Dual Graphics suportând 2GB VRAM, pentru performanțe rapide și timp de răspuns vizibil îmbunătățit.

Toate modelele oferă și capacități de stocare ce rivalizează cu cele ale unui desktop PC – utilizatorii pot beneficia de până la 2TB spațiu de stocare pe HDD, în timp ce modelele L50-C/L50D-C suportă și combinația între un SSD ultra-rapid împreună cu un HDD cu capacitate mare de până la 2 TB sau SSHD de până la 1TB.

Noua serie Satellite L are Windows 8.1 pre-instalat, iar Windows 10 va fi disponibil după lansare prin intermediul unui upgrade gratuit[3]. Construite pentru a se beneficia de caracteristicile importante ale Windows 10, toate modelele includ hardware și componente ce asigură performanțe fluide, microfon dublu pentru o experiență perfectă cu Cortana[4], optimizat pentru capturi clare de voce și buton pentru acces rapid pe tastatură. Cortana ajunge să cunoască preferințele utilizatorilor săi și să îi ajute la rezolvarea task-urilor prin oferirea de recomandări relevante cum ar fi starea traficului și a vremii, acces rapid la informații sau remindere importante.

Sat_L50-C_gold_FullProd_Feb15_05 (1)

Seria Satellite L oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de filme, muzică și jocuri la claritate incredibilă, datorită capabilităților impresionante de divertisment. Cu difuzoare încorporate Onkyo®, optimizate și certificate exclusiv de Skullcandy™ și cu tehnologie DTS® Sound™ Enhancement, toate modelele oferă calitate audio pentru diverse variante media. Seria Satellite L asigură o varietate de rezoluții ale ecranului, în funcție de nevoile utilizatorilor. Opțiunile Full HD sau HD sunt disponibile pe Satellite L50-C/L50D-C și oferă detalii incredibile pentru vizionarea filmelor și a fotografiilor. Satellite L70-C este echipat cu un ecran HD+ cu opțiunea pentru Full HD disponibilă pe anumite modele.

Împreună cu performanțele impresionante și capabilitățile multimedia, seria Satellite L oferă o gamă de opțiuni de conectivitate pentru orice scenariu. Dispozitivele externe de stocare și periferice suplimentare pot fi conectate prin intermediul celor 4 porturi USB, inclusiv USB 3.0 cu viteză ridicată și funcția Sleep-and-Charge. Oferă, de asemenea, și un port HDMI®, iar modelele L50-C pot reda conținut Ultra HD pe ecranele compatibile. Tehnologia Wireless Display este creată pentru partajare de conținut pe ecrane mai mari, fără a fi nevoie de cabluri. Toate modelele oferă și Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 Wi-Fi® + Bluetooth adapter, ce permit viteze mai mari, capacitate ridicată, acoperire crescută și durată de viață mai mare a bateriei.

Noile Satellite L50-C/L50D-C și L70-C vor fi disponibile în România începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

——————————————————————-

[1] Varietățile de culoare depind în funcție de fiecare țară

[2] Referire la măsurătorile înălțimii Z, 2014: 33.7 mm vs. 2015: 26.5 mm

[3] Windows 8.1 pre-instalat – upgrade gratuit la Windows 10 când va fi disponibil pentru primul an de disponibilitate. Vizitați windows.com/windows10upgrade pentru mai multe detalii.

[4] Disponibilitatea Cortana variază în funcție de țară, experiența variază în funcție de țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.