Lenovo lansează la Tech World cele mai noi laptopuri pentru consumer Lenovo lansează la Tech World cele mai noi laptopuri pentru consumer
Notebook-urile Lenovo Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 revoluționează gama de produse prezentate la Lenovo Tech World. Lenovo prezintă trei noi laptop-uri de pentru... Lenovo lansează la Tech World cele mai noi laptopuri pentru consumer

Notebook-urile Lenovo Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 revoluționează gama de produse prezentate la Lenovo Tech World.

Lenovo prezintă trei noi laptop-uri de pentru utilizatorii individuali în cadrul Lenovo Tech World, primul eveniment global exclusiv al companiei, care are loc la Beijing și prezintă cele mai noi inovații tehnologice. Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 și ideapad 100 sunt la fel de versatile precum clienții Lenovo.

Chiar dacă utilizatorii au nevoie doar să creeze și să editeze conținut sau își doresc o experiență multimedia completă pentru a se bucura de muzică și clipuri video, noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 și Ideapad 100 sunt ideale pentru utilizatorii care apreciază un design simplu și funcțional.

Noile laptop-uri Lenovo Z41 și Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt în mod egal centre de divertisment pentru acasă, cât și stații de lucru puternice. Cu un ecran FHD uimitor, placă grafică AMD opțională și și sistem Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround pentru sunet și efecte vizuale clare, laptop-urile sunt ideale pentru video streaming și descărcarea melodiilor și jocurilor.

Lenovo z41

Lenovo z41

Noile laptop-uri Lenovo Z41 și Lenovo Z51 vin cu o tehnologie WiFi 802.11 a/c avansată și măresc de până la trei ori[1] viteza conexiunii la internet comparativ cu laptop-urile obișnuite, pentru navigare pe web, streaming și descărcare de conținut mult mai rapide.

Proiectate pentru productivitate, noile laptop-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 și dispun de până la 1 TB spațiu de stocare. Lenovo Z51 și Lenovo Z41 ies în evidență prin opțiunile lor de culoare: negru abanos, alb mat și roșu aprins (pentru modelele cu diagonală de 14 inci).

Noul Lenovo Z51 dispune, de asemenea, de o cameră opțională Intel® RealSenseTM 3D care aduce la viață o lume captivantă în 3D. Cu o rezoluție 1080p  și un senzor de profunzime și culoare, camera 3D revoluționară permite noului laptop Lenovo Z51 să “vizualizeze” și să surprindă imagini profunde, ca cele surprinse de ochiul uman. Utilizatorii pot scana și printa obiecte 3D, pot juca jocuri 3D sau pot controla laptop-ul cu ajutorul gesturilor. Aceștia pot crea, de asemenea, o experiență video mai realistă prin schimbarea fundalului și partajarea conținutului.

Lenovo z51

Lenovo z51

Lenovo a creat laptop-ul ideapad 100 pentru clienții care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de conținut și gestionarea listelor. Acesta vine în configurații cu procesor Intel® BayTrail-M N3540, de până la 500 GB de spațiu de stocare pe HDD și placă video integrată Intel® Graphics, care oferă procesare rapidă, spațiu amplu de dstocare și imagini de calitate.

Noul laptop ideapad 100 funcționează până la 4 ore[2] fără a fi conectat la o sursă de curent, astfel încât utilizatorii să poată lucra, naviga online și viziona clipuri video cu întreruperi minime.

Cu dimensiuni de doar 20,2 mm pentru diagonala de 14 inci și 22,6 mm pentru cea de 15 inci, laptop-ul subțire și elegant ideapad 100 vine cu finisaje de culoarea negru abanos care îl fac să se diferențieze de un design pentru modele entry-level. Pornind de la un preț incredibil de accesibil de 249 dolari, noul ideapad 100 se potrivește cu aproape orice buget.

Ideapad_100

Ideapad_100

Noul laptop Lenovo Z51 de 15 inch va fi disponibil incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Lenovo. Lenovo Z51 laptop cu cameră opțională Intel® RealSenseTM 3D cu procesor Intel® Core™ i5 și memorie de 8GB are un preț de pornire de la 2999 lei.

Noile notebook-uri Lenovo Ideapad 100 de 14 și 15 inci vor fi disponibile la partenerii autorizati Lenovo. Prețul va porni de la  1499 RON lei.

…………………………………………………………………………………………….

[1] Măreşte de până la trei ori viteza de conectare la Internet față de  802.11 b/g/n.

[2] Durata de viaţă a bateriei (şi numărul de reîncărcări) variază în funcţie de factori precum setările sistemului şi utilizare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.