On the move: Doug Oliver, noul șef de comunicare al Wizz Air On the move: Doug Oliver, noul șef de comunicare al Wizz Air
Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est, anunță numirea... On the move: Doug Oliver, noul șef de comunicare al Wizz Air

Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est, anunță numirea lui Doug Oliver în funcția de Head of Corporate Communications.

Oliver, care își va prelua sarcinile începând cu data de 26 mai, va raporta către Owain Jones, Chief Corporate Officer, și va avea biroul la sediul companiei din Budapesta.

“Suntem fericiți să beneficiem de experiența și de competențele lui Doug pe măsură ce Wizz continuă să crească pe noi piețe și cu noi categorii de public”, a spus Jones.

“În calitate de coordonator atât pe comunicarea internă, cât și externă, el va adăuga și mai multă experiență unei echipe de comunicare deja cunoscută în industria noastră ca o resursă de top pentru jurnaliști și angajați”, a competat acesta.

doug oliverDoug Oliver (foto) are mai mult de 20 de ani de experiență de conducere în comunicare corporate aerospațială la nivel mondial cu Cessna, Embraer, Fairchild – Dornier și Lockheed Martin în Statele Unite și Germania, și a petrecut ultimii trei ani ca și consultant de comunicare pentru o serie de companii aerospațiale. Fost jurnalist, Oliver este originar din Charleston, Carolina de Sud în Statele Unite și este absolvent al Universității de Stat din Georgia, Atlanta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.