Creative Luggage a construit povestea magazinului online al Solaris Plant Creative Luggage a construit povestea magazinului online al Solaris Plant
Începând din 2014 Creative Luggage a construit povestea magazinului online al Solaris Plant, în pas cu trendurile din new media și ale comerțului online. Rezultatul... Creative Luggage a construit povestea magazinului online al Solaris Plant

Începând din 2014 Creative Luggage a construit povestea magazinului online al Solaris Plant, în pas cu trendurile din new media și ale comerțului online. Rezultatul acestui parteneriat este “un magazin online modern, care folosește tehnologii de ultimă generație.

“Cel mai important este că acesta folosește o interfață responsive, optimizată pentru toate tipurile de display-uri și care ajută la accesarea platformei de pe orice device. Partea de design este inspirată de texturi naturale, iar efectele afișate oferă utilizatorului acea experiență unică: este vorba de plăcerea de a fi pe pagina respectivă”, spune Florin Perișan, Head of Design la Creative Luggage.

Povestea Solaris Creative Luggage a început în anul 2014, cu entuziasm și cu respect pentru un business care propune o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație.

Trendurile în New Media și în Online Shopping sunt caracterizate de interdependență și schimbare, iar  E-Commerce-ul schimbă fața societății contemporane pe zi ce trece.

La începutul anului trecut, numărul utilizatorilor de Internet de pe device-uri mobile a surclasat numărul celor ce foloseau desktopuri. Smartphone-urile și tabletele au schimbat abordarea designului și a experienței utilizatorilor, interacțiunea cu site-urile pe aceste device-uri nemaifiind gândită într-un număr fix de pixeli.

Agenția de servicii digitale Creative Luggage, în colaborare cu jucători de top pe segmente specializate, explorează aceste tendințe media globale, rezultatul fiind dezvoltarea unor magazine online responsive și adaptabile acestor trenduri.

Importanța dezvoltării  în această direcție a e-commerce-ului trebuie, în contextul modern, să spargă tiparele relației clasice client-agenție. Prin urmare, ceea ce inițial era definit de termeni contractuali, devine mai degrabă un parteneriat.

Astfel, în lumina înțelegerii acestor trenduri și din dorința stabilirii unui parteneriat merituos, clienti precum Solaris, Fru Fru Detox sau Carla Rossini, au optat pentru platforme de shopping online responsive, implementate cu succes de către echipa agenției Creative Luggage.

Din portofoliul agenției de servicii digitale Creative Luggage fac parte Suzuki România, Riso Scotti România, Nenea Iancu, Bella România, Clinicile Anima, Eglo România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.