Wizz Air suspendă temporar operațiunile de la Aeroportul Craiova Wizz Air suspendă temporar operațiunile de la Aeroportul Craiova
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi suspendarea temporară a operațiunilor de la Aeroportul Craiova... Wizz Air suspendă temporar operațiunile de la Aeroportul Craiova

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi suspendarea temporară a operațiunilor de la Aeroportul Craiova (CRA) din cauza lucrărilor de renovare a pistei, ce vor avea loc pe parcursul verii.

“Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat”, a declarat Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air.

“În calitate de partener devotat Craiovei, suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată.”

Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă.

Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.