Cum arată nou Marks & Spencer ce se va deschide în Mega Mall Cum arată nou Marks & Spencer ce se va deschide în Mega Mall
Marks & Spencer, unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide un nou magazin Concept Store în centrul comercial Mega Mall, din... Cum arată nou Marks & Spencer ce se va deschide în Mega Mall

Marks & Spencer, unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide un nou magazin Concept Store în centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei, joi, 14 mai, de la ora 10:00. Acesta este al doilea magazin care va fi deschis de retailer la interval de o săptămână, după inaugurarea celui din Plaza Romania, fiind cel mai mare magazin M&S și al șaselea din România.  

Noul magazin din Mega Mall se întinde pe o suprafață de 1.650 de metri pătrați, pe două etaje, la parter și etajul 1 și va include o gamă extinsă de colecții de îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbați și copii, recunoscute pentru calitatea lor excepțională, precum și o secțiune de produse alimentare M&S de calitate și vinuri premiate.

Magazinul din Mega Mall introduce cel mai nou concept de design al Marks & Spencer, creat special pentru a oferi clienților o experiență deosebită de shopping, precum și inspirația de a alege articole vestimentare de calitate și elegante. Noul format de magazin este în conformitate cu strategia Marks & Spencer de a se menține în topul internațional al retailerilor și reprezintă o parte esențială a planurilor de dezvoltare ale retailerului.

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans

Suntem încântați să deschidem un magazin în cel mai nou centru comercial din București, Mega Mall. În contextul celor 15 ani pe care îi aniversăm de când brandul M&S este prezent pe piața locală, suntem onorați să aducem clienților din România cele mai noi colecții vestimentare și produse alimentare de calitate într-un spațiu mai mare și modern. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții, joi, în noul nostru magazin.

În noul magazin din Mega Mall clienții vor putea alege produse din peste 5000 de modele aparţinând celei mai recente colecții de vară Marks & Spencer. Colecţia este inspirată din principalele tendințe internaționale, care sunt redate într-o gamă de produse chic, confortabile și de înaltă calitate.

Marks & Spencer oferă o gamă exclusivă de haine sub branduri proprii, care se diferențiază printr-un stil și o identitate proprie, oferind clienților posibilitatea de a alege brandul care li se potrivește cel mai bine.

Spre exemplu, colecția Autograph include haine de designer la prețuri accesibile, confecţionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganță minimalistă. Per una este o colecție veselă și feminină, cu accent pe eleganța de zi cu zi. Colecția Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse în magazin la fiecare 6 săptămâni.

În ceea ce privește colecția pentru bărbați, M&S Collection oferă o selecție de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, de o calitate foarte bună, în timp ce Blue Harbour este inspirată din stilul clasic britanic și include cămăși polo inspirate de stilul de viaţă din East Coast.

Zona alocată fiecărui brand de îmbrăcăminte va fi diferențiată pentru clienți printr-un branding unic, dedicat, care va include mai multe sugestii de ținute amplasate în magazin pentru a inspira și încânta clienții.

Secțiunea M&S Food din interiorul magazinului situat în Mega Mall se întinde pe o suprafață de 60 de metri pătrați  şi pune la dispoziţia clienţilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei  în segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numără:

  • Best of British – gama include produse tradiționale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade și ceaiuri English Breakfast.
  • Produse de cofetărie și cadouri – gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolată elvețiană, trufe de ciocolată belgiană, ideale pentru gustări zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.
  • Produse de lux și biscuiți – o selecție extinsă de prăjituri, biscuiți vienezi și ciocolată, turte cu ghimbir, biscuiți Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.
  • Aperitive – gustări delicioase, cum ar fi alune, chipsuri și tortillas, care pot fi servite alături de cei dragi.
  • Articole de băcănie – gama de produse include o selecție extinsă de paste și sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mâncăruri exotice, supe și conserve cu carne de vită, pui, ton și somon, precum și o diversitate de cereale pentru micul dejun.
  • Vinuri – această gamă include o selecție de vinuri premiate din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.