Turkish Airlines inaugurează zborurile către San Francisco Turkish Airlines inaugurează zborurile către San Francisco
Turkish Airlines inaugurează zborurile către San Francisco – a doua destinație din California și cea de-a 11-a de pe continentul american. Turkish Airlines continuă... Turkish Airlines inaugurează zborurile către San Francisco

Turkish Airlines inaugurează zborurile către San Francisco – a doua destinație din California și cea de-a 11-a de pe continentul american.

Turkish Airlines continuă eforturile susținute de a conecta Istanbulul cu cele mai mari centre turistice și de afaceri ale lumii. Astfel, de curând a fost adăugată o nouă rută în portofoliul companiei aeriene – San Francisco.

Zborurile către această destinație vor fi operate de cinci ori pe săptămână, dus-întors, în zilele de luni, marți, joi, vineri și duminică. San Francisco se adaugă celorlalte 10 destinații pe care Turkish Airlines le operează în America: Buenos Aires, Sao Paolo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston și Montreal.

Pentru a marca acest eveniment, primul zbor pe noua rută a fost efectuat cu o aeronavă Boeing 777-300, denumită Safranbolu, personalizată în exterior cu imagini care să simbolizeze legătura dintre cele două orașe – Istanbul și San Francisco.

Orarul zborurilor către San Francisco, valabile începând cu data de 13 aprilie:

Numărul zborului Zilele Plecare Sosire
TK 079 Luni, Marți, Joi, Vineri, Duminică IST 13:05 SFO 16:25
TK 080 Luni, Marți, Joi, Vineri, Duminică SFO 18:10 IST 17:05 +1

Pentru mai multe detalii despre programnul de zboruri, puteți accesa linkul www.turkishairlines.com, contacta operatorii de call center la numărul de telefon +90 212 444 0849 sau vizita orice birou de vânzări Turkish Airlines.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.