Hairstylist-ul Laurent Tourette aniversează 10 ani de activitate în România! Hairstylist-ul Laurent Tourette aniversează 10 ani de activitate în România!
Celebrul hairstylist de origine franceza Laurent Tourette, se pregateste sa aniverseze cu mare fast, 10 ani de activitate in Romania. Momentul va fi marcat... Hairstylist-ul Laurent Tourette aniversează 10 ani de activitate în România!

Celebrul hairstylist de origine franceza Laurent Tourette, se pregateste sa aniverseze cu mare fast, 10 ani de activitate in Romania. Momentul va fi marcat printr-un eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei luni despre care organizatorii anunta ca va fi inedit.

“Laurent va sarbatori prin munca cei 10 ani de activitate, el fiind implicat in show-ul de coafura pe care il pregatim alaturi de echipa Matrix Romania. Spectacolul va fi unul amplu care va avea mai multe momente conectate la show-urile sustinute de Laurent si stilistii Matrix. Amfitrionii serii vor fi Adina Halas si designerul Catalin Botezatu”, a declarat Florin Stoica, reprezentant IMAXE.

Laurent Tourette s-a facut cunoscut in Romania datorita talentului dar si a numarului impresionant de vedete care au apelat la sfaturile si serviciile sale.

LTLaurent activeaza de mai bine de 25 ani si se bucura de un palmares bogat precum – Campion al Frantei la coafura, Campion European si Campion Mondial sau titluri precum Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel si membru al Haute Coiffure Francaise.

De asemenea Laurent Tourette a fost desemnat si furnizor al Casei Regale din Romania.

Alaturi de echipa sa, Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, situat in centrul Capitalei, un spatiu intim care pastreaza atmosfera sic specifica saloanelor frantuzesti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.