Zigo Apps te ajută sa îți creezi o aplicație mobilă personalizată Zigo Apps te ajută sa îți creezi o aplicație mobilă personalizată
Zigo Apps, prima platforma din Romania ce permite configurarea unei aplicatii mobile personalizate, este disponibila acum online pentru toti cei care isi doresc sa... Zigo Apps te ajută sa îți creezi o aplicație mobilă personalizată

Zigo Apps, prima platforma din Romania ce permite configurarea unei aplicatii mobile personalizate, este disponibila acum online pentru toti cei care isi doresc sa comunice informatii despre business-ul lor si sa interactioneze cu clientii, prin intermediul telefonului mobil.

Platforma este disponibila pe www.zigoapps.com si permite crearea si dezvoltarea de aplicatii mobile, pentru sistemele de operare iOS si Android, in mai multe domenii, cum ar fi: aplicatii mobile pentru restaurante, formatii de muzica si concerte, pentru magazine sau crearea de evenimente speciale, pentru organizatii non-profit sau pentru profesii liberale – arhitecti, psihologi, avocati etc. Platforma permite si dezvoltarea unei brosuri digitale.

Zigo Apps este un start-up tanar, 100% romanesc, dedicat inovatiei si progresului technologic. Scopul nostru este sa venim in intampinarea firmelor mici si mijlocii, din Romania si de peste tot din lume, pentru a ii ajuta atat in comunicarea cu clientii, cat si in promovare afacerii lor in mediul online.” a declarat Andrei Sandu, unul dintre cei doi dezvoltatori care au creat site-ul www.zigoapps.com.

Printre functionalitatile pe care le ofera platforma se numara: card de fidelitate, discount-uri, m-commerce, integrarea retelelor sociale, geo-localizare, liste de preturi si cataloage de prezentare, galerii foto/video/audio etc. Mai multe informatii despre posibilitatile de configurare a aplicatiilor mobile puteti gasi la adresa: http://zigoapps.com/features/.

Utilizatorii care doresc sa isi configureze o aplicatie mobila pe Zigo Apps au l adispozitie doua tipuri de abonament: lunar (30 euro/luna) sau anual (20 de euro/ lunar).

Platforma online Zigo Apps a fost fondata in ianuarie 2015 de fratii Andrei si Mircea Sandu, doi tineri antreprenori cu o experienta cumulata de peste 15 ani. Pana in prezent, ambii au dobandit o experienta vasta in zona de antreprenoriat digital, Andrei fiind, spre exemplu, fondatorul si dezvoltarul a 3 start-up-uri din domeniile comunicare si tehnologie.

  • Alin Tanase

    10/04/2015 #1 Author

    Exista avantaje, dar si dezavantaje legat de acest zigoapps. Avantajul cel mai mare este pretul. Pretul standard pentru o aplicatie ioS/Android ajunge la 300 euro doar cu functiile de baza si poate creste relativ usor. Dezavantajul este lipsa unei echipa/persoane profesioniste care are experienta in domeniu si poate indeplinii toate cerintele propuse pentru aplicatie. Ma bucur macar ca este romaneasca.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.