IKEA lansează GRÖNSAKSBULLAR IKEA lansează GRÖNSAKSBULLAR
Începând de astăzi, clienții restaurantelor magazinelor IKEA vor putea încerca noile chifteluțe vegetariene GRÖNSAKSBULLAR. Deoarece conțin doar ingrediente vegetale, noile produse au un impact... IKEA lansează GRÖNSAKSBULLAR

Începând de astăzi, clienții restaurantelor magazinelor IKEA vor putea încerca noile chifteluțe vegetariene GRÖNSAKSBULLAR. Deoarece conțin doar ingrediente vegetale, noile produse au un impact mult mai mic asupra mediului înconjurător, dat de o amprentă de carbon mult mai redusă.

Lansarea chifteluțelor vegetariene reprezintă primul pas în extinderea meniului cu produse mai sustenabile și o inițiativă ce reflectă viziunea companiei IKEA de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni.

„Vom continua să servim produse alimentare delicioase, oferind gustul tradițional suedez la prețuri accesibile și, în același timp, vom acorda atenție sporită aspectelor importante pentru consumatori: sănătatea și sustenabilitatea. Avem planuri mari și suntem abia la începutul drumului nostru în această direcție. Sunt mândru că facem acest prim pas de a servi chifteluțe vegetariene,” a declarat Michael La Cour, Managing Director IKEA Food Services AB.

IKEA_chiftelute_vegetariene_1Noile chifteluțe vegetariene GRÖNSAKSBULLAR sunt o alternativă foarte bună pentru îndrăgitele chifteluțe cu carne, având un gust bogat datorat bucăților mari de legume și un nivel ridicat de proteine potrivit pentru masa principală a zilei.

Chifteluțele vegetariene GRÖNSAKSBULLAR sunt disponibile în restaurantul magazinului IKEA din București începând de astăzi, 8 aprilie, la prețul de 8 lei pentru 10 chifteluțe, 10,5 lei pentru 15 chifteluțe și 13 lei pentru 20 chifteluțe. Chifteluțele vegetariene sunt însoțite de garnitură de cous cous.

  • Eric Victor

    01/05/2015 #1 Author

    Meirta incercate macar o data! in descriere si in ceea ce au spus reprezentantii…ne fac sa ne gandim la ele!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.