Fashion Trends:  Colecția Vicomte A. se oprește pe malul oceanului Fashion Trends:  Colecția Vicomte A. se oprește pe malul oceanului
Vicomte A. Paris, brandul de origine aristocratica franceza, isi lanseaza in magazinul din Mall Promenada, colectia pentru sezonul cald. De data aceasta, colectia Vicomte A.... Fashion Trends:  Colecția Vicomte A. se oprește pe malul oceanului

Vicomte A. Paris, brandul de origine aristocratica franceza, isi lanseaza in magazinul din Mall Promenada, colectia pentru sezonul cald. De data aceasta, colectia Vicomte A. primavara-vara 2015 se opreste pe malul oceanului si ne dezvaluie garderoba sic si nonconformista a unui dandy modern. Motivele cu fructe tropicale, culorile aprinse si luminoase, tesaturile nobile de casmir si poplin cu dungi fine, alaturi de sofisticatele printuri hawaiene, readuc in scena spiritul anilor ’50 din filmele lui Roger Vadim.

Aerul exotic pe de o parte si eleganta clasica pe de alta parte, sunt sursele de inspiratie ale lui Arthur de Soultrait pentru colectia actuala: piese clasice must have sunt redefinite pentru a da un plus de rafinament oricarui outfit.

Linia casual, la fel de confortabila ca si gamele sportwear, este realizata din bumbac si batist iar detaliile brodate fac din pantalonii chinos piese de care nu te vei putea desparti toata vara. Un adept al stilului preppy parizian, barbatul Vicomte A. adopta piese surprinzatoare, amuzante si intotdeauna in tendinte. El poarta cu un stil desavarsit pantalonii scurti, costume si trenchcoat-uri cu imprimeuri tropicale, carouri colorate, dungi si culori extravagante, definitorii pentru stilul Vicomte A.

Garderoba de vara Vicomte A. imbina traditia cu sportul. Tricourile polo Vicomte A, afiseaza detalii brodate cu insemnele brandului si devin piesele versatile pe care, atat EL cat si EA, le pot purta in nenumarate circumstante.

O linie inspirata din sporturile nautice le va imbogati garderoba cu piese care amintesc de zilele petrecute in larg, admirand albastrul orizontului.

Afisand o garderoba impecabila pentru orice moment al zilei, femeia Vicomte A. va gasi in colectia primavara-vara rochii cu taieturi moderne si sofisticate care amintesc de anii Bardot dar si veste, jachete tip biker sau tricotaje.

Plina de culoare si extrem de eleganta, aceasta linie ii ofera  multiple optiuni de styling, toate marcate de elementele definitorii ale colectiei: imprimeuri cu nuci de cocos si crabi, mix and match de stiluri si tesaturi, broderii in tema colectiei.

Sezonul acesta, femeia Vicomte A. se poate juca printre piesele colectiei pentru a-si gasi propriul stil: urban sau parisian dar intotdeauna cu un strop de umor si ingeniozitate.

Colectia Vicomte A. este disponibila in magazinul monobrand din Mall Promenada, et. 1 si online, pe www.vicomte-a.eu

Vicomte A. se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor, propunand tinute complete. La nivel international, brand-ul este prezent in peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord si Africa. Vicomte A. este un brand ce a aparut pe piata in anul 2005, la initiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Prin colectiile sale, acesta isi doreste sa le ofere clientilor oportunitatea de a fi eleganti intr-un mod creativ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.