Noriel a deschis cel mai mare magazin din rețea în Coresi Shopping Resort din Brașov Noriel a deschis cel mai mare magazin din rețea în Coresi Shopping Resort din Brașov
Noriel a ales noul centru comercial Coresi Shopping Resort din Brașov pentru a deschide cel mai mare magazin al său de până acum, de... Noriel a deschis cel mai mare magazin din rețea în Coresi Shopping Resort din Brașov

Noriel a ales noul centru comercial Coresi Shopping Resort din Brașov pentru a deschide cel mai mare magazin al său de până acum, de 1.024 mp. Investiția în noul Noriel Mega Store se ridică la 500.000 euro.

Noriel, liderul pieţei româneşti de jucării, a deschis porțile celui mai mare magazin din rețeaua sa în cadrul noului centru comercial din Brașov, Coresi Shopping Resort, lansat oficial săptămâna trecută. Cu o suprafață de 1.024 mp, Noriel Mega Store aduce brașovenilor un one-stop-shop pentru părinți și copii.

Pe lângă gama variată de jucării și jocuri cu care Noriel și-a obișnuit clienții din toată țara, noul magazin aduce o ofertă generoasă de produse și accesorii de puericultură, pentru copii între 0 – 3 ani, sub marca Noriel Bebe și articole de îmbrăcăminte pentru copii între 0 și 14 ani, toate cu garanția celui mai bun preț. Pentru a veni și mai mult în ajutorul tinerelor familii, Noriel a inclus în noile sale magazine și o linie specială de îmbrăcăminte pentru viitoarele mămici.

Noriel Mega Store 1“Sunt convins că Noriel Mega Store va reprezenta unul dintre punctele principale de atracție din cadrul Coresi Shopping Resort. Vrem să devenim un sprijin real pentru părinții din Brașov, aducându-le acum nu numai jocuri si jucării, dar și articolele de care au nevoie pentru creșterea copiilor, din perioada pre-natală până la școală. Acesta este primul Mega Store deschis, însă nu excludem să mai deschidem două până la finalul acestui an.”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Complexul Coresi are o galerie comercială de 32.000 metri pătrați iar Noriel este unul dintre magazinele ancoră ale complexului, între cele 100 magazine deschise, oferind soluții complete părinților.

Cu deschiderea noului mega-store din Coresi Shopping Resort, rețeaua Noriel ajunge la un total de 44 de magazine în toată țara.

Compania Noriel a fost înființată în 1993 de către soții Mirela și George Constantinescu, de profesie ingineri. Compania a început prin a produce jocurile bine-cunoscute ca “Nu te supăra, frate”, “Comoara lui Piticot” sau “Păcălici” în diverse secții din București, iar în 1999 a înființat propriul centru de producție în Prahova. Astăzi compania are  o linie bogată și variată de produse proprii, care include jocurile românești deja celebre, plușuri și jocuri educative precum Plastelino sau Micul Artist.

Grupul Noriel este condus astăzi Cristian Constantinescu, în acționariatul grupului fiind și compania Axxess Capital (ce administrează fondurile de investiții RAEF și BAF). În prezent, Grupul Noriel include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării de la Prahova), Intertoy Zone (divizia de retail fizic și online).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.