Ce “gadgeturi” folosește chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria sa Ce “gadgeturi” folosește chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria sa
Heinner, brandul propriu de electrocasnice al companiei Network One Distribution, lansează o nouă gamă de electrocasnice premium, dezvoltate împreună cu binecunoscutul chef Cătălin Scărlătescu.... Ce “gadgeturi” folosește chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria sa

Heinner, brandul propriu de electrocasnice al companiei Network One Distribution, lansează o nouă gamă de electrocasnice premium, dezvoltate împreună cu binecunoscutul chef Cătălin Scărlătescu. Adoptând un design care îmbină eleganţa cu funcţionalitatea, noua gamă Master Collection by Cătălin Scărlătescu se adresează celor mai solicitante gospodării, fiind recomandate pentru utilizare frecventă şi de lungă durată.

Mai mult, noile produse de bucătărie pot fi folosite cu succes de orice bucătar, amator sau profesionist. Heinner împreună cu Chef Scărlătescu au avut ca scop dezvoltarea unor produse care să ofere siguranţă, fiabilitate şi uşurinţă când vine vorba atât de folosire, cât şi de întreţinere. Rezultatul eforturilor comune, reprezentat de noile electrocasnice şi accesorii, combină finisajele atente cu cele mai noi tehnologii, la realizarea lor fiind folosite doar cele mai rezistente materiale, inclusiv inox şi aluminiu turnat.

HMC_Scarlatescu„Cel mai bun produs pentru mine este acela pe care îl folosești zilnic și care nu te lasă atunci când ai mai mare nevoie de el“ a declarat Chef Cătălin Scărlătescu. „În aceste condiţii, sunt convins că noua gamă Heinner Master Collection by Cătălin Scărlătescu va trece şi de cele mai dificile încercări, indiferent că vorbim de utilizarea casnică sau mediul de bucătărie profesională.”

Noua gamă este alcătuită din electrocasnice esenţiale oricărei bucătării moderne, precum robot de bucătărie, mixer planetar, blender de masă, aparat de gătit cu aburi, maşină de făcut pâine sau maşină de tocat carne. Linia de electrocasnice este completată de accesorii precum setul de cuţite profesionale, setul de oale sub presiune şi steamer, respectiv tigăile pentru diferite întrebuinţări. ­­­­

Produsele semnate de Chef Cătălin Scărlătescu au fost incluse într-o campanie specială, dedicată clienţilor fideli Selgros, prin care aceştia pot obţine 40% reducere și beneficiază de o garanție extinsă la 5 ani. Preţurile produselor din gama Master Collection by Cătălin Scărlătescu sunt cuprinse între 99 lei pentru tigaia de clătite cu diametrul de 26 cm şi 648 lei pentru mixerul planetar (cu discountul de 40% inclus).

 • Lamiita D

  08/04/2015 #1 Author

  Foarte tentante ustensilele

  Reply

 • Sofica Mihaela

  08/04/2015 #2 Author

  Felicitari celor de la Heinner! Salutara intentia de a-l coopta in proiectul lor pe Chef Catalin Scarlatescu. E de notorietate faptul ca , prin aparitiile sale publice, acesta a reusit sa raspandeasca in jur un sarm personal. Imaginea lui asociata cu Heinner va fi cu siguranta reteta unui succes.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.