HTC One M8s Gunmetal Gray vine în România în al doilea trimestru din 2015 HTC One M8s Gunmetal Gray vine în România în al doilea trimestru din 2015
HTC a anunţat lansarea noului HTC One M8s. Noul HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran Full HD de... HTC One M8s Gunmetal Gray vine în România în al doilea trimestru din 2015

HTC a anunţat lansarea noului HTC One M8s. Noul HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran Full HD de 5 inchi realizat din Corning Gorilla Glass, care îi conferă soliditate și rezistență la şocuri.

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova:

“Noul HTC One M8s îmbină ergonomia şi designul de calitate al modelului premiat HTC One M8 cu funcţii incredibile pentru sunet şi fotografie, oferind o experienţă de utilizare uimitoare, la cel mai înalt nivel. Designul scoate în evidență HTC One M8s, noul smartphone fiind creat cu gândul la confort – nu numai că e o plăcere să-l priveşti, este plăcut la atingere şi se potriveşte perfect în palmă”.

Imagine şi sunet

HTC One M8s dispune de funcționalități foto excelente, cu o cameră foto frontală de 5MP, creată pentru selfie-uri surprinzătoare, şi o cameră foto principală de 13MP care le permite celor pasionaţi de fotografie să facă poze cu detalii foarte clare. Telefonul este dotat cu HTC Eye™ Experience, oferind o gamă de instrumente care transformă imaginile şi depășește limitele modului în care consumatorii folosesc de obicei camera foto a smartphone-ului.

Cunoscuta tehnologie HTC Boomsound™ furnizează o experienţă audio incredibilă, cu două difuzoare stereo cu orientare frontală ce oferă un sunet clar iubitorilor de muzică şi împătimiţilor de filme. Aceste caracteristici sunt susținute de un acumulator de 2840 mAh şi de un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 615 Octa-Core extrem de eficient, ce asigură o viteză impresionantă şi o durată sporită a acumulatorului, oferind suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri şi de fişiere audio, mesaje text şi convorbire.

Experienţă fluidă

Dotat cu cea mai recentă versiune de Android Lollipop 5.0 şi cu interfața Sense 6.0 a HTC, modelul HTC One M8s oferă o experienţă rafinată şi fluidă, alături de funcţii fantastice. HTC BlinkFeed™ creează un ecran de pornire live unde utilizatorii pot avea acces imediat la conţinutul lor preferat din social media şi la ştiri de ultimă oră, toate în acelaşi loc.

HTC One M8s_1Uşurinţa în utilizare se datorează şi funcţiei Motion Launch™, care oferă în mod inteligent acces imediat la HTC One M8s – de exemplu, utilizatorii pot răspunde la un apel pur şi simplu ridicând smartphone-ul la ureche. De asemenea, cu HTC Switch toate fluxurile de știri şi informaţiile pot fi mutate rapid şi simplu de pe un alt telefon cu Android sau iPhone pe noul smartphone.

HTC One M8s oferă o capacitate mare de stocare internă pentru toate fişierele şi melodiile importante, datorită memoriei interne generoase de 16GB. Aceasta poate fi suplimentată de un slot micro SD care permite utilizatorilor să adauge un card microSD™ de până la 128GB, transformând smartphone-ul într-un dispozitiv perfect pentru deţinătorii de colecţii vaste de fotografii, muzică sau videoclipuri.

HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri în România, începând cu al doilea trimestru al anului, în varianta de culoare Gunmetal Gray.

 • Alin Tanase

  06/04/2015 #1 Author

  Totul ok la HTC in afara de numele telefoanelor. M8, M8 2014, M9, etc. Un codename in firea lui nu gasesc si ei 😀

  Reply

 • Sofica Mihaela

  06/04/2015 #2 Author

  bravo, HTC! Ca de fiecare data, fiecare nou produs ne uimeste nu doar prin aspect, ci si prin functii inteligent create, adaptate actualelor cerinte de piata. Un alt lucru laudabil e acela ca HTC Romania reuseste sa aduca foarte repede in tara modelele nou aparute.

  Reply

 • Lamiita D

  07/04/2015 #3 Author

  Se numara printre preferatele mele

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.