Top: unde găsim cele mai ieftine vacanțe all-inclusive Top: unde găsim cele mai ieftine vacanțe all-inclusive
Conform unui clasament realizat de agenția de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de vacanțe charter de pe piața locală, românii... Top: unde găsim cele mai ieftine vacanțe all-inclusive

Conform unui clasament realizat de agenția de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de vacanțe charter de pe piața locală, românii se pot bucura de o vacanță all-inclusive accesibilă, cu cel mai bun raport calitate preț, achitând între 194 euro/persoană și 375 euro/persoană.

Christian Tour a realizat un top al celor mai accesibile vacanțe all-inclusive din portofoliul său, ideale pentru familiile cu copii. Prețurile variază între 194 și 375 euro pe persoană, iar reducerile de early booking se aplică tuturor acestor oferte.

1. Hotel Jupiter (3 stele) din Insula Zakynthos. Reduceri de early booking de 35% până pe 15 aprilie 2015. Preț: de la 194 euro/persoană în intervalul 3 – 10 mai. Transportul se face cu autocarul.

2. Hotel Memento Kassiopi Resort (3 stele) din Insula Corfu. Reduceri de early booking de 20% până pe 31 mai. Preț: de la 208 euro/persoană în aprilie și mai. Transportul se face cu charterul și cu autocarul.

3. Hotel Belvedere (3 stele) din Insula Corfu. Reduceri de early booking până pe 15 mai de 25%. Preț: de la 213 euro/persoană în iunie și septembrie. Transportul se face cu charterul și cu autocarul.

4. Hotel Halkidiki Palace (3 stele) din Halkidiki. Reduceri de early booking de 25% până pe 31 mai. Preț: de la 213 euro/persoană în mai. Transportul se face cu charterul și cu autocarul din mai până în septembrie.

Hotel Memento Kassiopi Resort din Insula Corfu

Memento Kassiopi Resort, Insula Corfu – unitate deținută de Christian Tour

5. Hotel Arora (4 stele) din Kusadasi. Reduceri de early booking de 30% până pe 30 aprilie. Preț: de la 256 euro/persoană în septembrie. Transportul se face cu charterul și cu autocarul din iunie până în septembrie.

6. Hotel Blue Princess (4 stele) din Insula Corfu. Reduceri de early booking de 25% până pe 15 mai. Preț: de la 320 euro/persoană în iunie și septembrie. Transportul se face cu charterul și cu autocarul.

7. Hotel Strofades Beach (4 stele) din Insula Zakynthos. Reduceri de early booking de 20% până la 15 mai. Preț: de la 350 euro/persoană între 24 mai și 20 septembrie. Transportul se face cu autocarul.

8. Hotel Santa Marina (3 stele) din Insula Creta. Reduceri de early booking de 20% până la 10 mai. Preț: de la 362 euro/persoană până pe 8 aprilie. Transportul se face cu charterul de pe 8 aprilie până pe 23 septembrie.

9. Hotel Valynakis Island Resort (3 stele) din Insula Kos. Reduceri de early booking de 25% până pe 30 aprilie. Preț: de la 374 euro/persoană între 2 iunie și 22 septembrie. Transportul se face cu charterul de pe 2 iunie până pe 22 septembrie.

10. Hotel Stela Katrin (3 stele) din Chania. Reduceri de early booking de 20% până pe 10 mai. Preț: de la 375 euro/persoană între 3 iunie și 23 septembrie. Transportul se face cu charterul de pe 3 iunie până pe 23 septembrie.

11. Hotel Sanland (3 stele) din Insula Rhodos. Reduceri de early booking de 30% până pe 15 aprilie. Preț: de la 375 euro/persoană între 2 iunie și 22 septembrie. Transportul se face cu charterul de pe 8 aprilie pe 22 septembrie.

Ofertele sunt valabile până în septembrie, iar transportul este inclus.

Zakynthos

Zakynthos

creta

Creta

 

Chania

Chania

 • Sofica Mihaela

  02/04/2015 #1 Author

  Am citit oferta celor de la Christian Tour, si imi vine sa ma apuc de facut bagaje, iar pe sotul meu sa il trimit la ei la agentie sa faca rezervarea. Remarcabil la Christian Tour e personalul din agentii foarte atent si cu multa rabdare (imaginati-va ca pentru a gasi o oferta adaptata cerintelor mele adica 5 persoane all inclusive, am stat impreuna si am cautat 2-3 ore, timp in care zambetul nu a disparut de pe fata angajatei lor). Odata ajunsi la destinatie, absolut toate serviciile achizitionate mi-au fost puse la dispozitie, nu am avut surpriza diferentelor de stele ale hotelurilor, totul a fost exact asa cum mi-am dorit si am programat.

  Reply

 • Danescu Carla

  02/04/2015 #2 Author

  Foarte , foarte interesant , imi place !!Asa aflm si noi ofertele existente ! Articol de nota 10

  Reply

 • Goia Ana Maria

  02/04/2015 #3 Author

  Vad ca e mai ieftin in afara decat aici 🙂

  Reply

 • Eric Victor

  05/04/2015 #4 Author

  Fiind multe agentii de turism, Christian Tour se remarca! Am auzit de la prietena de a mea ca a fost foarte multumita de angajatii companiei, desi au avut o mica problema la inregistrare in hotel, dar acolo nu a tinut cont de agentie.

  Reply

 • Nicula Vasile

  08/04/2015 #5 Author

  Foarte , Foarte interesant , imi place mult de tot !!!Asa aflm si noi ofertele existente ! Articol de nota 10+…..

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.