Telekom Romania, 1 TB spațiu de stocare în cloud fără costuri suplimentare Telekom Romania, 1 TB spațiu de stocare în cloud fără costuri suplimentare
Telekom Romania oferă, fără costuri suplimentare, pentru noii clienţi de business care se abonează la servicii de internet fix, 1 TB spațiu de stocare în... Telekom Romania, 1 TB spațiu de stocare în cloud fără costuri suplimentare

Telekom Romania oferă, fără costuri suplimentare, pentru noii clienţi de business care se abonează la servicii de internet fix, 1 TB spațiu de stocare în cloud.

„În viziunea Microsoft, companiile se confruntă cu tot mai multe provocări în ceea ce privește dinamica pieței, iar flexibilitatea și puterea de a se adapta rapid sunt elemente cheie. Productivitatea rămâne motorul oricărei afaceri de succes. Soluţiile cloud răspund acestor provocări actuale şi ne bucurăm că am găsit în Telekom un partener puternic, care împărtăşeşte angajamentul Microsoft de a oferi companiilor de toate dimensiunile soluții moderne, de viitor”, declară Michal Golebiewski, Director Marketing & Operaţiuni, Microsoft Romania.

Astfel, începând cu 2 aprilie 2015, abonamentele Net Business de la Telekom Romania pentru clienții noi vor cuprinde şi serviciul OneDrive for Business, pe întreaga perioadă contractuală, fără costuri suplimentare. Serviciile Net Business pot fi contractate independent, în diverse variante, începând cu 8,9 Euro/ lună, fără TVA.

De asemenea, beneficiile OneDrive for Business vor fi disponibile noilor clienţi în cadrul mai multor pachete din portofoliul Telekom Romania care includ servicii de internet fix: de la pachete integrate de servicii fix-mobil, cu tabletă şi smartphone incluse, la pachete IT Manager, cu internet inclus şi echipamente IT disponibile în rate, sau pachete VoceNet, cu preţuri speciale pentru serviciile de voce fixă, plus internet fix.

 • Sofica Mihaela

  03/04/2015 #1 Author

  Prin oferta lor, cei de la Telekom au eliminat un mare neajuns al clientilor din clasa business, stiindu-se foarte bine dificultatile pe care ei le intampinau la capitolul stocare de date. Mai trebuie spus ca Telekom vine prin aceasta oferta sa combata alti jucatori de pe piata care ofera aceleasi produse, insa fara sectorul de telefonie, ceea ce face din Telekom un competitor cu un pas mai aproape de finish.

  Reply

 • Goia Ana Maria

  03/04/2015 #2 Author

  Ma bucura foarte mult faptul ca rominii au parte de multe beneficii din partea retelelor de telefonie si televiziune fata de alte tari din Europa .

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.