HTC One M9 ajunge în magazine din 3 aprilie HTC One M9 ajunge în magazine din 3 aprilie
HTC a lansat, aseară, în România, noul smartphone HTC One M9. Vârful de gamă al anului 2015 poate fi deja comandat prin partenerii locali și va... HTC One M9 ajunge în magazine din 3 aprilie

HTC a lansat, aseară, în România, noul smartphone HTC One M9. Vârful de gamă al anului 2015 poate fi deja comandat prin partenerii locali și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey. Prețul noului model este de 3.199 lei.

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova: “HTC One M9, succesorul modelului One (M8) recunoscut cu numeroase premii la nivel internațional, se remarcă prin designul de excepție, performanțele impresionante și experiența mobilă inegalabilă. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă HTC în România într-un timp atât de scurt de la momentul lansării la nivel global și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de apreciat ca predecesorul său”.

Noul HTC One M9 impresionează prin performanțe și prin design. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense™, ajunsă la versiunea 7.0, smartphone-ul asigură o experiență de utilizare excelentă, iar marginile distincte din metal completate perfect de curbe elegante conferă noului HTC One M9 aspect de “bijuterie”.

Prin HTC Sense™ 7 și un HTC BlinkFeed™ acum și mai inteligent, telefonul reinventează ecranul de pornire și îl face chiar mai intuitiv și personalizabil în cel mai mic detaliu, fie că utilizatorii se află acasă, la muncă sau la distracție. Dotat cu EYE™ Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel™, remarcabilă în condiții de iluminare slabă.

Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe™ conținutul foto și video poate fi editat automat, pentru a adăuga muzica preferată şi a le oferi prietenilor posibilitatea să completeze colecţia cu propriile lor fotografii, împărtăşind într-un mod inedit fiecare moment.

Noul HTC One M9 garantează un sunet impresionant, datorită sistemului HTC BoomSound™. Difuzoarele frontale duale specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu simularea sunetului 5.1 Dolby® Surround, oferă o experienţă cinematică multidimensională extraordinară. Combinaţia unică dintre HTC BoomSound, Dolby Audio™, un profil de sunet fin acordat şi tehnologia Qualcomm® Immersive Audio oferă tuturor melodiilor şi filmelor amprenta inconfundabilă a noului HTC One M9.

Totodată, prin HTC Connect™, noul smartphone HTC oferă o experienţă multimedia inedită, dincolo de telefon. O glisare cu trei degete pe ecran conectează telefonul la difuzoarele externe sau televizoarele compatibile de la producători de top, precum Harman Kardon, iar integrarea HTC Connect cu platforma media inteligentă Qualcomm® AllPlay™ și cu tehnologia media wireless Blackfire Research™ permite redarea de conținut video de înaltă calitate de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment.

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One M9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii unice şi personalizabile, incluzând a doua generaţie de huse HTC Dot View. Noile huse aduc o personalizare retro printr-o gamă de noi funcţii şi opţiuni de culoare, remarcându-se prin spatele transparent care protejează smartphone-ul fără a-l ascunde de lume.

 • Sofica Mihaela

  01/04/2015 #1 Author

  Desi si eu apreciez faptul ca va ajunge foarte devreme la noi in tara, nu am cum sa nu constat ca pretul e unul destul de piperat, acest fapt facandu-l inaccesibil la scara larga. Si eu, ca si altii, speram ca pretul sa mai scada, astfel incat sa ne permitem un astfel de gadget.

  Reply

  • Marius

   04/04/2015 #2 Author

   Nu o sa scada prea de curand. Si daca va scadea, probabil tot cat un S6 va fi => nu are sens sa-l iei

   Reply

 • Eric Victor

  03/04/2015 #3 Author

  Parerile despre htc sunt impartite….nu stiu ce sa cred sincer sa fiu dar problema e ca performanta sa fie atat de buna precum si pretul ridicat

  Reply

 • Marius

  04/04/2015 #4 Author

  Sunt destul de dazamagit de HTC. Tot ce trebuiau sa faca era sa puna o camera mai buna pe M8. Da, au facut asta, dar tot nu are OIS si nu e buna pentru point & shoot (cum e cea de pe iPhone).
  Sper sa remedieze problema prin updaturi la soft.
  Sincer, as alege un M9 in favoarea unui S6 daca pretul ar fi mai mic. Asa.. nu prea se renteaza.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.